Obrotówki GEOLOGIC

/ 7 odpowiedzi

• konto usunięte

Czy używał ktoś obrotówek GEOLOGIC. Poprosiłbym o opinie.
u?ytkownik37148

Ja kupiłem parę w DETATCHLONIE co do obrotówek to... nie są złe. Fajna kolorystyka niska cena, pracują dobrze, rzadko traci akcję pracuje przy wolnym prowadzeniu z tym że ja mam mniejsze wersje. Większych nie kupiłem i nie wiem czy są. (2011/03/27 08:57)

pitro11

Ja używam tych obrotówek. Są tanie i mają bardzo ładną pracę .

Naprawdę polecam

(2011/03/28 15:35)

pitro11

Ja używam tych obrotówek. Są tanie i mają bardzo ładną pracę .

Naprawdę polecam

Korzystam tylko z tych mniejszych 1-2 na pstrąga i okonia (2011/03/28 15:36)

marapala

nie probowalem tych obrotowek poniewaz dla mnie najlepszymi obrotowkami sa obrotowki meppsa i nie potrzebuje testowac innych...pozdro (2011/04/04 13:13)

okonek06

jeżeli o obrotówki chodzi to polecam typka PHU ABC z alegro który sprzedaje rewelacyjne obrotówki firmy ABC błystli te rewelacyjnie pracują w cale nie gasną nawet przy bardzo powolnym prowadzeniu no i są tanie najdroższe po 4 zł naprawdę warto kupuję już drugi rok d tego sprzedawcy (2011/04/04 21:00)

kitokno

Trochę mnie dziwi  stosunkowo mała popularność rewelacyjnych obrotówek "Glan -gliwa" produkowanych przez firmę z Miastka.Rozwiązują podstawowy problem a mianowicie skręcanie żyłki.Są też bardzo łowne,szczególnie przydatne na pstrągi i klenie.Jeśli ktoś na nie trafi -polecam.Gwarantuję ,że nie kupi żadnych innych z "mepsami" wlącznie" (2011/04/11 10:41)