Obrotówki jakich używacie?

/ 11 odpowiedzi
Jakich obrotówek używacie ? Ja mam tylko dwie :

Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.

u?ytkownik95105

mam dragona, kongera, ale najbardziej lubię Dan Effzett   (2012/06/18 15:06)

fizbin

Dopiero zaczynam przygodę ze spinem i dla mnie obrotówka to jest to ;P Efekty jak na razie tylko na obrotówki biało czerwone ;P ostatnio okoń 25cm dla mnie to wielki sukces (2012/06/18 15:28)

Rav

A ja używam głównie niedoceniane przez innych "wirki", "caperlany" i inne "jaxony" (z różnym skutkiem). Ale przynajmniej nie rozpaczam, jeśli blaszka zostanie na wieki w otchłani rzeki/jeziora bo ceny nie są z kosmosu. Oczywiście inne blaszki okazyjnie w moim arsenale też od czasu do czasu się znajdą. (2012/09/08 00:40)

grisza-78

Ważne jest,żeby małe obrotówki 00,0,1 dobrze pracowały,bo to najczęstszy problem,a producent,kolor,czy rodzaj skrzydełka to moim zdaniem sprawa drugoplanowa. (2012/09/08 08:20)

jakubnob

a ja miałem obrotówke firmy dragon rozmiar zero która w porównaniu do innych  kręciła się 3x wolniej a brań miała najwięcej xD (2012/09/08 10:50)

cabor

ja osobiscie uzywam obrotowek ABC (dostepne na allegro) pracuja wysmienicie cena bardzo konkurencyjna wybor kolorow dostateczny ale te skrzydelka jak dla mnie co najwazniejsze maja wygrawerowana luske pieknie to wyglada polecam (2012/09/08 15:00)

u?ytkownik128179

A ja używam głównie niedoceniane przez innych "wirki", "caperlany" i inne "jaxony" (z różnym skutkiem). Faktycznie wirek jest fajną prpozycją ale bardzo szybko schodzą naklejki,praktycznie przy drugiej wyprawie na ryby.ale mimo to są bardzo łowne (2012/09/08 16:06)

barrakuda81

Tylko DAM effzet,mepps.Droższe ale przynajmniej niezawodnie wirują czego nie można powiedziec o większości chłamu w sklepach.Nieliczne wyjątki tylko potwierdzaja regułę ze lepiej kupić droższe ale lepszej jakości. (2012/09/08 16:55)

max1991

ja osobiście używam tylko meepsików od od 00-1,ewentualnie 2 na klenia, pstrąga, okonia, czy jazia polecam comet: black fury różne kolory od czarnej w żółtekropki po złote wczerwone aglie: fluo, żółte, złote i srebrne z chwościkiem i różne 1 agli long na okonia znakomitena szczupaka, czy sandacza polecam od 2 nawet do 5 lusox dobra na zębate aglie long srebrne miedziane czy złote na i też aglie fluo na sandacza polecam aglie jest taka białajest naprawde duzy wybor grunt ze sa drogie ale ja nie narzekam na ryby (2012/09/08 19:15)