karp złapany na burdelu !!! absolutnie nie powinien być rekordem polski
Witam
Kolega znawca dziewczynek.
Pozdrowionka
(2011/04/03 22:18)karp złapany na burdelu !!! absolutnie nie powinien być rekordem polski
Kolega znawca dziewczynek.
Pozdrowionka
(2011/04/03 22:18)Odpowie mi ktoś na moje pytanie zanim sobie oczy wydrapiecie dzieciaki?!
Jeżeli złowiony jest w kwietniu to nie jest rekordem bo kto niby miał by go zatwierdzić?
Kolego myślę że łowca zrobi wszystko żeby rekord nabrał mocy prawnej. Karp był złowiny dzisiaj , dajmy mu trochę czasu.
Wystarczy mu wsypać w pysk wiadro kulek proteinowych. Powinno się zmieścić a wówczas będzie kilka kilo cięższy. Potem zarybić nim kałużę tak aby był cały czas na widoku i złowić ponownie. Niezła filozofia.
Nawet jeśli ten karp był utuczony w Polskich wodach a potem przewieziony do Jarosławek to ja wciąż takie pobijanie rekordów mam za idiotyzm.
karp złapany na burdelu !!! absolutnie nie powinien być rekordem polski
WitamKolega znawca dziewczynek.
Pozdrowionka
Próbuje być tylko obiektywny.Witam
Przecież nie macie dowodów ani na to że był utuczony i przewieziony ani że pochodzi z prywatnego bałaganu.
Po co zatem tak nakręcacie sprężynkę?
Kolego to się nazywa zazdrość.
Ja również uważam , że taki rekord to żaden rekord.
Zaraz pewnie ktoś napisze, że przeciwnicy takich rekordów piszą to z zazdrości, ale to nie o to chodzi.
Jeżeli karp został by złowiony na łowisku PZW czy komercyjnym ale dorastał by tam od zarybienia gdy ważył około kolograma to przeciwko takiemu rekordowi, żadna z osob nie miała by obiekcji.
(2011/04/03 22:27)karp złapany na burdelu !!! absolutnie nie powinien być rekordem polski
WitamKolega znawca dziewczynek.
Pozdrowionka
Burdel to komercja taka jak Jarosławki
Próbuje być tylko obiektywny.
Przecież nie macie dowodów ani na to że był utuczony i przewieziony ani że pochodzi z prywatnego bałaganu.
http://karpmax.pl/artykuly/czytaj/to-nowy-rekord-polski.html
(2011/04/03 22:29)http://www.youtube.com/watch?v=qTPvTM6ygmA
Oto chodzi gost tamer, że mamy dowód. Do tego zbiornika został wpuszczony a październiku ubiegłego roku. Czyli pływał tam kilka miesięcy a i tak już schudł 2 kg:). To nie jest wędkarstwo tylko komercha i pogoń za pucharami.
Próbuje być tylko obiektywny.Witam
Kolego to się nazywa zazdrość.
http://www.youtube.com/watch?v=qTPvTM6ygmA
A rozumiem wirtualnie. To zapraszam po trzech dniach zasiadki może kolega zmieni zdanie.
Oto chodzi gost tamer, że mamy dowód. Do tego zbiornika został wpuszczony a październiku ubiegłego roku. Czyli pływał tam kilka miesięcy a i tak już schudł 2 kg:). To nie jest wędkarstwo tylko komercha i pogoń za pucharami.
Uważam że każdy karp powyżej powiedzmy25 kg powinien być znaczony chipem (łowiska komercyjne) aby uniknąc sytuacji jeśli chodzi o pochodzenie ryby i rekordu.
a wiesz, że o tym samym pomyślałem ? chciałem napisac ale jakoś sie powstrzymałem.
(2011/04/03 22:42)