Wedkarzu z Mazur odpowiedz mi na jedno pytanie: czy znasz nowo wybranego prezesa? gwarantuję Ci, że to jest co najgorsze mogło spotkać PZW mówiąc o tym wyborze, zobaczysz zobaczysz, dno jest w Słupskim, dno jest na mazurach i takie dno juz niedługo wszędzie będzie tam gdzei ten , tórego nazwiska nie wymawiam wepcha swój paluszek ..... zakładam się z Tobą o dobrą whyski, że już za nie długo podzielisz moje zdanie.. obiecuje opisywać wszystkie działania jakie sobie poczynał w naszym okręgu....... mówię Ci w Słupsku wędkarze świętują , wreszcie poodychamy powietrzem bez niego
Proszę, błagam, nie jestem ze Słupska! Oświeć mnie Wodzu, co Ty zrobiłeś dla wędkarstwa?
Ile lat oddałeś swojego wolnego czasu na wychowanie młodzieży wędkarskiej, na weekendy bez rodziny na zawodach wędkarskich? Powiedz, a ja Tobie powiem ile ja. Nie sądź, abyś nie był sądzony.
to proste że go wybrali .... słupsk ma dwóch delegatów czyli dwa głosy, więc nic po nich przepadli by ale to człowiek bardzo układowy jeździł po delegatach za nasze pieniądze zapraszał ich tutaj szczególnie poznań i kataowice organizował im imprezy w dolinie szarloty (słynna na cała polske) i ani razu nie zorganizował tych spotkan nad woda PZW??? czemu bo notable z katowic poznania rzeszowa nie połapali by rybek, wszystkie sponsorowane przez wedkarzy z okregu słupska były w Dolinie szarloty on poprostu tymi zabiegami zaskarbił sobie ich głosy... a jak tu zdobywał?? nadawał odznaki z wieńcami (bezpłatne łapanie rybek) i za to głosowali na niego... jeszcze raz powtórze okręg słupski ma dwa głosy więc okręg słupski nie mógł wpłynąc na jego wybór ... a nam na rękę że go tu już nie ma .... wedkarze nad woda robili pikiety przeciwko niemu ale cóż wedkarze nie wybieraja tylko delegaci z odznakami z wiencami
Proszę, błagam, nie jestem ze Słupska! Oświeć mnie Wodzu, co Ty zrobiłeś dla wędkarstwa?
Ile lat oddałeś swojego wolnego czasu na wychowanie młodzieży wędkarskiej, na weekendy bez rodziny na zawodach wędkarskich? Powiedz, a ja Tobie powiem ile ja. Nie sądź, abyś nie był sądzony.
jak znam życie i od ponad 40-tu lat PZW to nic się nie zmieni . Może być jeszcze śmieszniej.Chciałbym się mylić ale za długo jestem wędkarzem, żeby uwierzyć w poprawę .A przez te 40 lat, na ilu wyborach czy walnych byłeś?