Nowy portal wędkarski

/ 12 odpowiedzi
Witam czytając ostatnie kłótnie na naszym forum mam ochotę przenieść się na inną stronę . Zna ktoś jakąś fajną stronkę o tematyce wędkarskiej z rozbudowanym forum z dużą liczbą aktywnych użytkowników ?? Proszę o linki
rysiek38

Czesc Swierzy wejdz na moj blog i komentuj moje dwa ostatnie wpisy moze to rozladuje atmosfere bo moim zdaniem szkoda zniszczyc te znajomosci co sie tu nawiazaly (2009/03/05 22:51)

u?ytkownik8256

nie odpuszczaj tak łatwo pozdro klepa (2009/03/05 22:59)

u?ytkownik1117

swiezy , nie przejmuj sie takimi ludżmi , to są biedni ludzie , naprawdę biedni , brak im rozumu i żaden kowal im go do głowy nie wbije, a krzyczą dlatego by zwrócić na siebie uwagę , ignoruj to a zostaną sami ze swoim problemem , bierz przykład z ryśka to jest twardziel śląski = pozdrowienia (2009/03/06 07:40)

u?ytkownik1117

trzymaj sie tego co napisałeś na swoim blogu kolego, dobrego wędkarza cec[ pi ]e przemyślona rozwaga i poczucie taktu , niestety nie zawsze to sie sprawdza , głowa do góry jestem z toba (2009/03/06 07:50)

swiezy

... zapraszam spinningistów na stronke jerkbait.pl/forum/ polecam wartona razie nigdzie się nie wybieram pozdrawiam śląsk (2009/03/12 21:36)

taras

Jestem tu, na portalu świeży. Już w pierwszym poście otrzymałem taki tekst;

tak zrobiłeś coś!!!!udowodniłeś jaki jesteś < pi >niety i jak masz nasrane do łba!!!chciałbym cie kiedyś buraku spotkac na łowisku wtedy bym cie nauczył polskiego!!!i wbił do tego < pi >nietego łba czemu mial sluzyc muj post ktorego napisalem!!!!nara buraku!!!

Za co? Za to, że w tekscie jednego takiego, w fatalnym tekście o śmieceniu znalazłem też zaśmiecanie ojczystego języka.

Dzisiaj mogę napisać; w tym portalu nie jest tak źle. On mnie wciąga. (2009/03/12 22:17)

loli_83

Moim zdaniem portal wedkuje.pl jest jednym z najlepszych w swoim rodzaju a co do tych "kłótni" to słowo pisane czasem można odebrać jako kłótnie choć tak naprawde jest to zwykła dyskusja, zupełnie inaczej odbiera się pewne rzeczy pisząc a inaczej w rozmowie na żywo. (2009/03/12 22:37)

burza10000

świeży pamiętaj trzeba być kwardym nie miętkim (2009/03/13 00:45)

kuzyn78

Ja też miałem jedna ścinke z pewnym jegomościem który nie zrozumiał mojego wpisu i później przepraszał ,dlatego wyłączyłem się z tego forum (tylko czytam).
Interesującym forum dla mnie jest :
http://www.wyczyn.fora.pl/
Przedewszystkim brak jakiejś złośliwości któa na forum wedkuje.pl się często zdarza.
Na forum którym proponuje znajdziecie naprawdę konkrety,a nie bzdety w których niektórym (powtarzam NIEKTÓRYM)chodzi o nabicie sobie punktów.
Pozdrawiam (2009/03/13 06:43)

coralgol73

Nieporozumienia i spiecia zdarzaja się wszędzie. Myśle że nasze forum jest jednym z ciekawszych. Pozdrawiam. (2009/03/13 07:23)

sacha

Nieporozumienia są wszędzie ale jak chcesz to masz WCWI i Pogawędki Wędkarskie do tego Jerkbait i RO,ale zapewniam Cię że wszędze co jakiś czas trwa wymiana poglądów. (2009/03/13 08:01)

u?ytkownik8030

Tak, tak. Obraza, naburmuszanie, i czasami totalny brak przemyśleń. Jak sie ktoś zdenerwuje i naklika *gwiazdek, to od razu wielkie larum, że brak kultury, że głupota, że bezpodstawne oskarżenia. No kurcze w końcu chyba po to jest forum. Często moje wypowiedzi kogoś obrażają, bo mam język niewyparzony i ogólnie jestem gburem. No i co? mam się powiesić. Kuzyn pisze o mnie - a ja nie protestuję. Natomiast zapraszam Kuzyna do przeczytania raz jeszcze jego wpisu (on wie którego). Jeśli się nad tym zastanowi w spokoju, to moze dojdzie do wniosku zjakiego to powodu tak sie wtedy uniosłem. Dziś już nieważne. Wyciągnąłem rękę na zgodę, ale widzę, że będzie to pamietał do końca świata i o dzień dłużej jak Orkiestra Świątecznej Pomocy. Sami Ci co sie tak o wszystko obrażają powinni sie zastanowić najpierw nad swoimi wypowiedziami. Może sami generują konflikty? Wnaturze ludzkiej leży szukanie powodów nieporozumień wśród innych. Nasze racje są zawsze święte. Czy czasem nie trzeba na krytykę zareagować zastanowieniem i pokutą? Niektórzy usiłuja wmawiać, że metody stosowane przez nich są panaceum na całe zło, a tak naprawdę popadają w schematy i uproszczenia. Ja juz swoje przemyślałem i zmieniam pomalutku swój sposób wypowiedzi. Ot- choćby ostatnie zwarcie na temat środków przeczyszczających. Powiedziałem coś nie tak jak miało zabrzmieć i konflikt gotowy.
Wnioski Ilesa:
1. Jeśli wyjaśnisz coś, tak zrozumiale, że wykluczona jest jakakolwiek możliwość jej niezrozumienia, na pewno znajdzie się ktoś kto i tak zrozumie cię opacznie.
2. Jeśli zrobisz coś, o czym jesteś przekonany, że spotka się z ogólną aprobatą, zawsze znajdzie się ktoś kto będzie odmiennego zdania.

Juz nie mam zamiaru wywoływać takich scysji. Przemyslałem to. Nic nie pomoże że sie będę zrzymał. Niektórzy maja swoje przekonamia za swięte i ja chyba też - jak więc mozna dyskutować? Staram sie od kilku dni powściągać język i tak niech zostanie. A wszystkim ekspertom życzę, żeby się też nad sobą zastanowili, żeby wiedza którą przekazują młodszym wędkarzom była wiedzą prawą, a nie tą spod lady. Tego wam wszystkim życzę i proszę : nie zachowujmy się jak smarki w przedszkolu, które uciekają w kąt, bo ktoś ma inne zdanie. Pozdrawiam wszystkich. (2009/03/13 12:17)