Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
A nie mówiłem....Portal to jaskinia wiedzy.
Tylko nikomu tu kasy nie pożyczaj,nic nie podpisuj,lodówy na spółę na raty nie bierz...reszta ok.:) Ten poniżej mnie nie posłuchał,a był taki radosny....
mater deum za daleko wybiegacie Panowie w tematykę bo ja jestem naprawdę początkująca, póki co największa ryba złowiona przeze mnie to okoń 32 cm. :D :D:D Reszta to płocie, leszcze i kilka krąpi :DA nie mówiłem....Portal to jaskinia wiedzy.
Tylko nikomu tu kasy nie pożyczaj,nic nie podpisuj,lodówy na spółę na raty nie bierz...reszta ok.:) Ten poniżej mnie nie posłuchał,a był taki radosny....
I nie wspominaj o karpiarstwie ani niczym z tematyki około karpiarskiej :P Żelazna zasada. Ani na plus ani na minus bo będzie zaraz awantura :P Ten pan powyżej to bym stawiał że tak mógłby skończyć każdy z uczestników dyskusji karpiarze vs reszta świata gdyby ludzie w realu byli choć w połowie tak odważni, bojowi, i zawzięci co przez internet. Ewentualnie łowił karpie, spotkał "prawdziwego karpiarza" (bez urazy karpiarze, wiecie o co mi chodzi. tylko sobie żartujemy także spokojnie :D ) i oberwał za ten "nie karpiowy" fotel :P