Nowości Daiwy na 2012

/ 14 odpowiedzi

Koledzy ,czy ktos sie orientuje kiedy pojawia sie w sklepach internetowych nowosci Daiwy na 2012r,a konkretnie chodzi mi o wedke Daiwa Windcast Picker 3,00?Przetrzepalem juz oferty powazniejszych sklepow i jak na razie nic.

Dzieki i pozdrawiam.

ryukon1975

http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/daiwa-windcast-picker-g3-a12-p1800-k10624.html

Tu jest wyceniony ale jeszcze niedostępny.
Znaczy to że jeszcze nie dotarła dostawa do Polski.Poczekaj cierpliwie.Myślę że za dwa,najwyżej trzy tygodnie będą. Daiwa corocznie wprowadza nowości stopniowo w okresie styczeń/luty.
(2012/02/08 15:45)

przemo1980

wedkarski.com też są i z tego co się orientuję to jak zamówisz to sprowadzą.
Ja byłem zainteresowany wędką Cormoran Big Trout Quiver i dzwoniłem do nich, to powiedzieli  że jak zamówię to będzie,ale ostatecznie się nie zdecydowałem.
Zadzwoń,zapytaj. (2012/02/08 16:09)

u?ytkownik91569

na bass-sklep.pl są w ofercie
http://www.bass-sklep.pl/wedka-daiwa-windcast-picker-270-duplikat-1.html
(2012/02/08 17:54)

gruby0113

Witajcie ja już od stycznia czekam na zamówienie i jak mi powiedzieli to początek roku i są małe problemy bo sezon jaszcze daleko a i przedstawiciele są jeszcze w zimowym "letargu" hihi, więc czekam cierpliwie dalej. Pozdrowionka (2012/02/08 18:33)

macros111

http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/daiwa-windcast-picker-g3-a12-p1800-k10624.html

Tu jest wyceniony ale jeszcze niedostępny.
Znaczy to że jeszcze nie dotarła dostawa do Polski.Poczekaj cierpliwie.Myślę że za dwa,najwyżej trzy tygodnie będą. Daiwa corocznie wprowadza nowości stopniowo w okresie styczeń/luty.

Witam!!!

Dzieki panowie za checi i pomoc,ale belem w kontakcie i telef. i e-maillowym z tymi sklepami o ktorych tu wspominacie.

Tyle tez(ok.2-3tyg.) kazali cierpliwie czekac az towar dotrze do kraju,mialem po cichu nadzieje ze ktorys z wiekszych sklepow bedzie juz posiadal cos z tych nowosci.

W takim razie czekam cierpliwie na nowy towar Daiwy i na lepsza wiosenna pogode.

Pozdrawiam.

(2012/02/08 19:13)

DelTor0

Marcos, jak juz ja zakupisz i przetestujesz to zdaj relacje jak sie sprawuje :) (2012/02/09 13:29)

macros111

Marcos, jak juz ja zakupisz i przetestujesz to zdaj relacje jak sie sprawuje :)

Jasna sprawa,niech sie tylko pogoda poprawi to juz lece.

Trzymaj sie.

(2012/02/09 14:40)

DelTor0

I jak Marcos, udalo Ci sie kupic tego pickera Daiwy? 

Ja probuje kupic kija DAIWA R`Nessa Jigger Spinn 2,40m 2-15g, jak narazie wszystkie sklepy odpowiadaja mi tak samo: wedka tylko na zamowienie, a najblizsza dostawe przewiduja na polowe maja... 

(2012/02/21 16:43)

macros111

Nie ma kolego jeszcze w zadnym sklepie,drugi tydzien czekam poniewaz nie ma tych wedek jeszcze w kraju,wszystko na zamowienie.

Zlozylem zamowienie w sklepie" Bialaryba",mam tam fajne rabaty,duzy wybor sprzetu Daiwy,Cormorana, Dragona oraz innych firm a przy okazji zrobilem zaopatrzenie na nowy sezon drobnego sprzetu.

Tak jak pisalem wczesniej jak tylko dostane przesylke to cos tam na temat tej Daiwy naskrobie.

Trzymaj sie,pozdrawiam.

(2012/02/21 21:57)

DelTor0

Nie ma kolego jeszcze w zadnym sklepie,drugi tydzien czekam poniewaz nie ma tych wedek jeszcze w kraju,wszystko na zamowienie.

Zlozylem zamowienie w sklepie" Bialaryba",mam tam fajne rabaty,duzy wybor sprzetu Daiwy,Cormorana, Dragona oraz innych firm a przy okazji zrobilem zaopatrzenie na nowy sezon drobnego sprzetu.

Tak jak pisalem wczesniej jak tylko dostane przesylke to cos tam na temat tej Daiwy naskrobie.

Trzymaj sie,pozdrawiam.

Bardziej niz na opinie liczylem na to, ze jak cos sie ruszy z tym pickerem to moze i spinn na ktory poluje sie pojawi :) Nic, trzeba czekac.

(2012/02/21 22:44)

macros111

Ja probuje kupic kija DAIWA R`Nessa Jigger Spinn 2,40m 2-15g, jak narazie wszystkie sklepy odpowiadaja mi tak samo: wedka tylko na zamowienie, a najblizsza dostawe przewiduja na polowe maja... 

Witam kolege !

Mozesz atakowac nowosci z Daiwy,bo dostalem przesylke z wedka Daiwa Windcast Picer,ktora zamawialem ok.2tygodnie temu w sklepie Bialaryba w Poznaniu.

Sklep polecam wszystko zgodne z umowa,jak obiecywali tak slowa dotrzymali.

Wedka lekka,troszke sztywna ze szczytowa akcja,wykon zajebisty,w kolorze bardzo ciemny granat wraz z 2 jednakowymi szczytowkami o innym ugieciu i czulosci,wszystkie wymiary,waga i parametry zgone z danymi podanymi na wedce i w necie

Trzeba poczekac do pierwszego wypadu nad wode w celu przeprowadzenia testu praktycznego.

Przesle moze ze 2foty.Pozdrawiam.

(2012/02/24 12:15)

Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.

DelTor0

Witam kolege !

Mozesz atakowac nowosci z Daiwy,bo dostalem przesylke z wedka Daiwa Windcast Picer,ktora zamawialem ok.2tygodnie temu w sklepie Bialaryba w Poznaniu.

Sklep polecam wszystko zgodne z umowa,jak obiecywali tak slowa dotrzymali.

Wedka lekka,troszke sztywna ze szczytowa akcja,wykon zajebisty,w kolorze bardzo ciemny granat wraz z 2 jednakowymi szczytowkami o innym ugieciu i czulosci,wszystkie wymiary,waga i parametry zgone z danymi podanymi na wedce i w necie

Trzeba poczekac do pierwszego wypadu nad wode w celu przeprowadzenia testu praktycznego.

Przesle moze ze 2foty.Pozdrawiam.

Dzieki za info :)

Ja narazie na liscie oczekujacych na ta nesse. Z tego samego sklepu co Ty :) Podobno ma byc dostawa w nastepnym tygodniu, ale nie wiedza jak duzo wedek im przysla, zobaczymy :)

Pzd

(2012/02/24 13:03)