Nowoczesne siedzisko dla sportu wyczynowego

/ 3 odpowiedzi

Nowoczesne siedzisko ONBOX 360

u?ytkownik26223

Rafal skończ z tymi reklamami sprzętu bo robisz sie nudny jak flaki z olejem.Forum to nie miejsce na tego typu reklamy . (2014/10/02 09:28)

matchless

A na jakiego typu reklamy jest to miejsce? Na teksty sponsorowane przez firmy/producentów/dystrybutorów? Na teksty pisane przez wędkarzy, którzy w zamian za darmową szpulkę żyłki czy dwie paczki zanęty piszą całe artykuły gloryfikujące owe produkty? W mojej ocenie całe forum i portal to jedna wielka reklama, czy to bezpośrednia czy zakamuflowana. Nie zauważyłeś?

Odnośnie tego siedziska, jest to coś nowego, coś nieco innego niż spotyka się na co dzień. Do mnie, wędkarza, który w większości łowi wyczynowo akurat taka forma siedziska nie bardzo przemawia, choć nieraz podczas rozmów z kolegami po kiju, szczególnie przy dłuższych wypadach wędkarskich narzekaliśmy na bolący kręgosłup, sygnalizując przy tym, że oparcie było by fajnym rozwiązaniem. To czego brakuje w tym siedzisku to zdecydowanie brak jakiejś "kieszeni" na środku, pod spodem siedziska to umieszczenia tyczki przy łowieniu "na stopa". Tak jak pisałem, łowiących wyczynowo raczej takie siedzisko nie przekona, ze względu na pewne ograniczenia jak również ogólną, już przyjętą budowę standardowych koszy/kombajnów. Brak jest zdecydowanie miejsca na kasety, wszelkiego rodzaju szufladek na akcesoria itp. Opcja będzie natomiast bardzo dobrym rozwiązaniem dla osób, które szukają czegoś pośredniego pomiędzy zwykłym składanym stołkiem a ciężkim koszem. Siedzisko powinno zadowolić wędkarzy, którzy łowią rekreacyjnie, szukają w miarę lekkiego jak również niewielkiego gabarytowo siedziska, które przy tejże rekreacji pozwoli im łowić metodami wyczynowymi (bat, tyczka, odległościówka). (2014/10/02 12:19)

u?ytkownik26223

Kol matchless czy ty faktycznie nie widzisz że koleś reklamuje swój sklep?
Zresztą miejscem na takie reklamy jest raczej blog lub dział "ogłoszenia" na portalu a nie forum. (2014/10/02 12:34)