Nowe zanęty Z. Milewskiego.
utworzono: 2013/02/20 10:04
Coś obiło mi się o uszy, że ma nastąpić jakaś zmiana kompozycji zanęt czy opakowanie Milewskiego. Może ktoś z was coś wie więcej w tym temacie? Pozdrawiam
[2013-02-20 10:04]Witam
Jeśli jestem dobrze poinformowany a myślę, że tak to sprawa zanęt Zbyszka Milewskiego i ich kompozycji nie uległa żadnej zmianie na 2013r w porównaniu do roku 2012. Jedynej zmienienie ulegną opakowania, które zostaną przeprojektowane. Zanęty w nowej szacie graficznej ukażą się w sprzedaży prawdopodobnie z początkiem Marca tego roku.
Druga sprawa z nową zanętą M1 Zbyszka to małe nieporozumienie, które rozeszło się w necie lotem błyskawicy wśród wyczynowców za sprawą Kacpra Góreckiego, który przy prezentacji swego nowego filmiku o sposobie rozrabiania zanęty podlodwej użył zanęty w opakowaniach produkowanych dla Czeskiej firmy Mivardi otrzymanej od Zbyszka Milewskiego i stąd całe nieporozumienie.
Pozdrawiam
[2013-02-20 17:28]Właśnie zauważyłem że niektórych zanęt jest ciężko kupić nawet w sieci. No to czekamy na nowe dostawy bo już niedługo rozpoczęcie sezonu na spławik. [2013-02-21 06:52]
Witam
Masz tu na zdjęciu z lewej strony aktualne opakowanie a z prawej nowe opakowanie.
Zanęty kupisz na górek-gliny.pl .
[2013-02-21 19:11]
Witam skład zanęty będzie ten sam tylko opakowanie sie zmieni :)
Pozdrawiam
[2013-03-08 21:40]
Witam
Zanęty z serii Platinum Z. Milewskiego na 2013r już dotarły do mnie w nowych opakowaniach (fotki w załączeniu zamieszczam poniżej). Zamieszczona fotka przez kol. Marcinm81 jest opakowaniem aktualnym zanęty na rynek Czeski w ramach współpracy z firmą Mivardi (tak, że to taki niuans).
Przypomnę kolegom, że w zeszłym roku odbyła się gorąca dyskusja na forum wyczyn.pl w temacie pogorszenia się zanęt z serii Platinum i jej pracy w związku z pojawieniem się innej, jakości składników w tych zanętach do ich skomponowana.(dotyczyło to między innymi zanęty Grand Prix).
Zapoczątkowana burzliwa dyskusja przez Marka S. z Rybnika notabene prowadzącego sklep „Gobio” wśród kolegów uprawiających wyczyn między innymi spowodowała, że producent zanęt Platinum na podstawie receptur Z. Milewskiego w tym sezonie stanął na wysokości zadania! Zanęty, jakością dorównują tym z przed 2 czy 3 lat i są już dostępne w nowych opakowaniach. I mamy nadzieję, że wszyscy, którzy po kilku latach stosowania tych zanęt odeszli od nich, z przyjemnością do nich powrócą a nawet powiem więcej nowi użytkownicy będą zaskoczeni i przekonają się do jej skuteczności na łowiskach o dużej presji wędkarskiej.
Pozdrawiam Roman
[2013-03-16 10:33]