Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
wszystko fajnie kolego, ale pamietaj jak ze jak chcesz lowic na spinning musisz pozwijac wszystkie pozostale wedki.
Bo tu zlamales przepisy i sa one karalne. spinning + grunt.
Pamietaj!
chłopak pewnie siedział gdzieś na komercji. No ale to nie zmienia faktu, trzeba wbijać do głowy przepisy...
(2011/09/19 21:58)wszystko fajnie kolego, ale pamietaj jak ze jak chcesz lowic na spinning musisz pozwijac wszystkie pozostale wedki.
Pamietaj!
a 1 wędka na grunt i 2 na spławik to kolega nie przeczytał ???!chłopak pewnie siedział gdzieś na komercji. No ale to nie zmienia faktu, trzeba wbijać do głowy przepisy...
Witam,
ja osobiście zrozumiałem, że miał jedną wędke na grunt a drugą na spławik ale mimo wszystko nawet jeżeli to "komercja" nie powinien w tym czasie używać spinningu. Podejżewam, że chłopak całkiem nieświadomie ale na wodach PZW postąpił by tak samo. A sam połów całkiem przyzwoity.
wszystko fajnie kolego, ale pamietaj jak ze jak chcesz lowic na spinning musisz pozwijac wszystkie pozostale wedki.
Pamietaj!
A gdzie jest napisane ze to komercja? Skopiuj kolego fragment gdzie to jest napisane i mi wklej bo chyba niedowidzę.
To ja wybiore sie na stawy na Bobry. Takze mozna powiedziec ze brzmią troche prywatnie. Ja nie znam zadnego Wladka, Waldka czy innego Grzeska itp. (nie urazajac nikogo). czy tez "Na mlynku" nic mi to nie mowi, odnioslem sie stricte do popelnionych bledowkolegi,autora tematu.