Ten wątek został zablokowany - nie możesz odpowiadać na posty
To już jakaś epidemia się tu zaczyna robić...........
Ja też poytzebuję sprzęt do destylacji :)) kto ma niepotrzebny i na zbyciu :)))no chyba mi wierzycie :)))))
A ja bym przytulil jakas steline, certate albo exista :D Moze ktos ma chec oddac w dobre rece hihihi ;P
(2012/12/17 17:34)hmmmmmmm ciekawe to zaczyna się robić
To już jakaś epidemia się tu zaczyna robić...........
Wejdę na forum jeep.pl może ktoś mi da niepotrzebnego (dla kolegi oczywiście) Cherokee-go. Odbiorę se go nawet już sam.
Wejdę na forum jeep.pl może ktoś mi da niepotrzebnego (dla kolegi oczywiście) Cherokee-go. Odbiorę se go nawet już sam.
Już nie DHL-em .....:)
Nie, bo kurier tez wywącha okazje i będzie sępił ......:))))(2012/12/17 18:48)
widzę listy do mikołaja...
to ja audi Q7 poprosze.
Witam, mam na imię Bartek chodzę do gimnazjum i bardzo lubię wędkować. Ostatnio byłem na rybach (sam łowię gdyż nie mam z kim chodzić), podczas wędkowania pewni panowie zagadali mnie i ukradli moje feedery, dostałem je od dziadków dla ciekawych były to Konger Arcus feeder i Mikado SCR feeder. Nikogo nie było nad jeziorem więc nikt nie miał mi pomóc złapać złodziei. Wiem, że wyglądam jakbym był nałogowcem, ale czy nie miał by ktoś do oddania jakiegoś feedera. Za taki upominek byłbym bardzo wdzięczny, koszt przesyłki bym już nawet pokrył żeby dla darczyńcy nie było problemu. Pozdrawiam.
a świstak siedzi i zawija je w te sreberka :)
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.