coś w tych niebieskich robaczkach jest ja kiedyś w 2h złowiłem z kolegą ok 72 leszczy :P brały jak szalone ale to dość dawno coś w tych niebieskich jest... ;)
coś w tych niebieskich robaczkach jest ja kiedyś w 2h złowiłem z kolegą ok 72 leszczy :P brały jak szalone ale to dość dawno coś w tych niebieskich jest... ;)
Nadal sprzedajesz sprzęt który dostałeś od użytkowników tego portalu xD :)))
Podziwiam.;)
(2012/09/19 07:32)mial fart :) ale co z tymi robakami jak je zrobic z bialych na niebieskie ? mam barwnik i albo go nie umiem zastosowac albo robaki nie chca sie zabarwiac jak to zrobic ??? bo palce ladnie mi zabarwilo ze do dzis nie moge odmyc....
Przyjemności.
(2012/09/19 08:01)coś w tych niebieskich robaczkach jest ja kiedyś w 2h złowiłem z kolegą ok 72 leszczy :P brały jak szalone ale to dość dawno coś w tych niebieskich jest... ;)
coś mi się wydaje że to ściema
mial fart :) ale co z tymi robakami jak je zrobic z bialych na niebieskie ? mam barwnik i albo go nie umiem zastosowac albo robaki nie chca sie zabarwiac jak to zrobic ??? bo palce ladnie mi zabarwilo ze do dzis nie moge odmyc....
Z tego co wiem, to robaki najlepiej barwić "od środka", trzeba dodać barwnik do mięsa i je nakarmić, powinno zadziałać.Przyjemności.
To było gdzieś na rzece czy na zbiorniku i jakie te leszcze duże były,a może zanęta dopasowała?A metoda połowu to chyba z gruntu raczej niemożliwe tylko na spławik i na bata.I chyba leszczyki a nie leszcze.
Takich korekt będzie przybywać , jeśli forum to ma być nośnikiem prawdy i nie wprowadzać w błąd.Korekta : Robaki , używane na przynętę - mają uwsteczniony aparat pokarmowy . Na tym etapie, nie pobierają już żadnego pokarmu . Inaczej to wygląda w domowej hodowli, która jest mało polecana.
Takich korekt będzie przybywać , jeśli forum to ma być nośnikiem prawdy i nie wprowadzać w błąd.Korekta : Robaki , używane na przynętę - mają uwsteczniony aparat pokarmowy . Na tym etapie, nie pobierają już żadnego pokarmu . Inaczej to wygląda w domowej hodowli, która jest mało polecana.
I mamy rozumieć, że Ty będziesz "nośnikiem" tych korekt ? :)
Wsior, a o tzw "jajach" na forum coś wiesz? -Nakarm robaki, a będą niebieskie...:)
Czy ty człowieku choć przez chwilę dałeś sobie trochę luzu?
Jak rozpracujesz mojego posta, to bardzo proszę o odpowiedż.
Niebieskie robaki...:)
(2012/09/19 22:39)coś w tych niebieskich robaczkach jest ja kiedyś w 2h złowiłem z kolegą ok 72 leszczy :P brały jak szalone ale to dość dawno coś w tych niebieskich jest... ;)
a może borówki ze słika babci
(2013/02/15 18:08)