Nęcił suma szczeniakami!
utworzono: 2015/12/17 23:36
Co za bydle http://www.tvn24.pl/wroclaw,44/dolny-slask-wrzucil-szczeniaki-do-stawu-chcial-zlowic-rybe,603778.html
Nawet nie wiem jak to skomentować.
[2015-12-17 23:36]
Bo tego nie da się skomentować,połamałbym mu ręce i nogi.Kiedyś mogłem zostać inspektorem TOZ-u-nie dałem rady,asysta policji nie dawała gnojom gwarancji aby wyjść cało z interwencji.To silniejsze ode mnie.
[2015-12-18 08:11]
Koleś ewidentnie chciał zabić i zabił ze szczególnym okrucieństwem i powinien zostać za to ukarany, ale jak znam życie to nic mu nie zrobią....Będzie ludziom śmiał się w twarz.... Kilka tygodni ktoś mi załatwił dwa psy.., po jednym aby łańcuch został...:( mało tego jeden to przybłęda którym się zaopiekowałem..... Co za ludzie...
[2015-12-18 10:39]
Niepożądane szczeniaki najczęściej się zakopuje żywcem w ziemi, a temu chyba nie chciało się dziury wykopać, to je wrzucił do wody. Z tym sumem to tylko ściema. [2015-12-18 13:38]
Głupota ludzka i brak empati w stronę zwierząt nie zna granic. Takiego idotę najpierw trzeba wytrzaskać po mordzie, a dopiero później pytać. I jak tu wierzyć w ludzi? [2015-12-18 14:40]
Niepożądane szczeniaki najczęściej się zakopuje żywcem w ziemi, a temu chyba nie chciało się dziury wykopać, to je wrzucił do wody. Z tym sumem to tylko ściema.
Jak żywcem w ziemi? Zrozumiałbym jakby ktoś uśpił, albo dał w łeb, ale żywcem? Poza tym jeśli ktoś posiada sukę to musi się z tym liczyć i w dzisiejszych czasach to nie problem zapobiegać... Ja to bym tego gościa za łapę uwiązał do haka i na rekiny jako przynęte rzucił... [2015-12-18 17:00]
Niepożądane szczeniaki najczęściej się zakopuje żywcem w ziemi, a temu chyba nie chciało się dziury wykopać, to je wrzucił do wody. Z tym sumem to tylko ściema.
To po co by gardła podcinał?
[2015-12-19 19:31]
To po co by gardła podcinał?
Gardło chyba tylko jeden miał podcięte, i to nieskutecznie.
Gdyby władze gminne płaciły ludziom za przyprowadzenie psa do sterylizacji, toby takiego uśmiercania psów było mniej, a gmina wydawałaby mniej na utrzymanie schronisk dla zwierząt.
[2015-12-20 10:38]
To po co by gardła podcinał?Gardło chyba tylko jeden miał podcięte, i to nieskutecznie.Gdyby władze gminne płaciły ludziom za przyprowadzenie psa do sterylizacji, toby takiego uśmiercania psów było mniej, a gmina wydawałaby mniej na utrzymanie schronisk dla zwierząt.
Powinni zacząć od sterylizacji takich gości jak ten typ, żeby nie przekazywał chorych genów...
[2015-12-20 10:54]