Moim zdaniem tak ale najpierw musisz je odpowiednio przygotować rzeby nie śmierdziały
W lodówce w stanie półhibernacji poleżą tydzień na pewno, jesli były świeże. Potem będą przekształcać się w kastery, które też są super do zanęt i na hak.
najlepiej wyplukac je w letniej wodzie nie goracej z odrobina plynu do naczyn a nastepnie w samej wodzie wysypujesz wtedy na gazete zeby troche sie powycieraly tylko pilnuj je bo szybko uciekaja a nastepnie dajesz do pudelka i wsypujesz troche suchej zanety nabiora zapacu zanety jaka wsypales
najlepiej wyplukac je w letniej wodzie nie goracej z odrobina plynu do naczyn a nastepnie w samej wodzie wysypujesz wtedy na gazete zeby troche sie powycieraly tylko pilnuj je bo szybko uciekaja a nastepnie dajesz do pudelka i wsypujesz troche suchej zanety nabiora zapacu zanety jaka wsypales
ale po co plukac te robaki??? czy ich naturalny zapach nie bedzie przyciagal ryb?
najlepiej wyplukac je w letniej wodzie nie goracej z odrobina plynu do naczyn a nastepnie w samej wodzie wysypujesz wtedy na gazete zeby troche sie powycieraly tylko pilnuj je bo szybko uciekaja a nastepnie dajesz do pudelka i wsypujesz troche suchej zanety nabiora zapacu zanety jaka wsypales
ale po co plukac te robaki??? czy ich naturalny zapach nie bedzie przyciagal ryb?
nie moge sie doczekac na odpowiedzi:)
Powąchaj pinkę, która poleżała w plastikowym pudełku, to sam sobie odpowiesz. Odór amoniaku na pewno może odstraszać ryby - to na pewno nie jest naturalny zapach białego robaka.
(2011/04/06 22:53)