mam taki smieszny pomysl ---w wielu kalendarzach,wiadomosciach,radiowych telewizyjnych czy prasie dane dni w roku to jakies dziwne swieta typu dzien kota,bez samochodu,papierosa itp smieszne rzeczy a moze tak nasz niepisany dzien wedkarza - ja jestem za 1-maja
no tak w SUMIEEE :-))) to wtedy juz zadna zebata niema okresu-ciekawe co reszta na to a tak mysle ze takie swieto dla jaj polaczone z pomyslem Misiaczka na zawody chetnych blogerow???co wy na to??? (2009/02/22 22:51)
bo podobno szybko rozgryzam ludzi i kojarze malo istotne szczegoly i to jest podobno paskudna cecha a jak podales te date to skojarzylem z twoim blogiem (2009/02/22 23:15)
1-szy maja. Nawet za komuny wolałem jechać na ryby niż brać udział w pochodzie.Kilka razy miałem z tego powodu nieprzyjemności,co mnie jeszcze bardziej utwierdza PIERWSZY MAJA!!!!! (2009/02/23 07:49)
pomysł jest spoko maj to jest to ja z dwoma kumplami już od dwóh lat wdługi majowy łikend świętujemy nad wodą teraz bedzie trzeci jek by to połonczyć z akcją sprzątamy nasze łowiska to dopiero bło by święto a jak wyglondają nasze wody każdy z nas wie to kazdemu by wyszło na zdrowie (2009/02/23 07:54)
Witam !!! widze ze jak na razie maj przedewszystkim , ciekawe jak sie to dalej rozwinie - znikam do popoludnia - pozdro dla Wszystkich !!! (2009/02/23 09:05)