Nowa spławikówka dzisiaj dotarła, kołowrotek karpiowy też dzisiaj :)
Jest jeszcze feeder zakupiony ponad miesiąc temu ale inny mi się bardziej podoba i sprzedaję tego więc nie ruszam,stoi spakowany. W sumie ten feederek co mi się podoba jest już zamówiony tylko w sklepie za dostawą czekają. Trochę dodatków do zanęt i dipów też przez zimę kupiłem, nowy pokrowiec do wędek, czujniki brań i kilka innych akcesoriów przydatnych wędkarzowi.
Jeszcze jakaś żyłka i chyba będę przygotowany. A zezwolenie muszę opłacić.
(2012/02/10 21:32)Ja kupiłem 3 wstążki brokatowe, deskę lipową od kloszarda za 2 browce, drut na necie, oczy czerwone, kotwiczki , klej do drewna i lakier bezbarwny.
A na deser kołowrotek dragon destiny 1130 ;)
(2012/02/10 22:35)O właśnie czegoś mi w sprzecie brakowała a konkretnie właśnie nie kupiłem zanęt i atraktorów
a tak na marginesie to zauważcie że w zimie zanęty kosztują dużo mniej czasami nawet o 30% mniej a więc warto już kupować
zresztą chyba najlepszą uciechą dla wędkarza jest jak zamiast kupować co chwile zanętę czy spławi czek wsiąść z półki z domu czy tam piwnicy sprzęt i iść po swoje rekordy
…a czy podczas zimy, ktoś próbował samemu coś „zmieszać”, a nie kupować „gotowców”, szukając promocji!!!??? Polecam, bo to wielka sztuka i przysparza wiele emocji!
Pozdrawiam!!!
Ja jak co roku mam nie kończącą się liste zakupów :D
Musze dokupić ciężarki gruntowe, koszyczki, dzwoneczki, ciężarki łezki, jakieś spławiki i oczywiście nowe żyłki na cały sezon:). Do tego planuje kupić 1szy samochód ale to już po egzaminach oczywiście zaliczonych :P... znalazło by się jeszcze dużo rzeczy ale budżet nie pozwala...
(2012/02/11 00:16)Z droższych rzeczy typu wędziska,kołowrotki mam wszystko.
Jednak to nie znaczy że nie mam wydatków.:)
Trzeba uzupełnić przynęty spinningowe woblery,gumki,blachy,główki jigowe.
Pokrowiec do transportu spinningu nad wodę by się przydał.
Zauważyłem też pewne braki w ubraniach nad wodę też trzeba uzupełnić.
I oczywiście drobne akcesoria typu żyłki,plecionki,ciężarki,haki i tym podobne.
Z droższych rzeczy typu wędziska,kołowrotki mam wszystko.
Jednak to nie znaczy że nie mam wydatków.:)
Trzeba uzupełnić przynęty spinningowe woblery,gumki,blachy,główki jigowe.
Pokrowiec do transportu spinningu nad wodę by się przydał.
Zauważyłem też pewne braki w ubraniach nad wodę też trzeba uzupełnić.
I oczywiście drobne akcesoria typu żyłki,plecionki,ciężarki,haki i tym podobne.
CześćMuszę wymienić żyłkę, dokupić ciężarków, klipsów i innej galanterii zestwowej.Kulek już trochę mam. Muszę kupić pellety.Krzysztof te drobne akcesoria to jakoś grubo kosztują ;-)JK
kolego FLO92 ja tez chyba te same kupiłem co ty swietliki kupowalem na allegro dosyć tanie były a ty gdzie je kupowałeś ?
A i jeszcze wiadra kupiłem. Nie kupiłem oryginalnego wędkarskiego, bo to chyba strata pieniędzy.
Kupiłem takie ładne zielone, budowlane, różni się od wędkarskiego tym że nie ma napisu, ja dokupiłem naklejki wędkarskie na samochód i nakleiłem na wiadra, wygląda chyba nawet lepiej niż nie jedno firmowe wiadro. Do sita zanętowego pasuje wiadro 16 L.
http://allegro.pl/wiadro-budowlane-raczka-16-l-gospodarcze-wiaderko-i2060902519.html
Przy zakupie 5 wiader koszt jednego z przesyłką wynosi 7,7zł
(2012/02/11 17:59)kolego FLO92 ja tez chyba te same kupiłem co ty swietliki kupowalem na allegro dosyć tanie były a ty gdzie je kupowałeś ?
tez na allegro :):) rozpakowywales jakies i patrzyles czy swieca?? Na aukcji bylo napisane ze niektore moga nie swiecic ale to i tak sie bardzo oplacalo