Nasze fajne zdjęcia II

/ 393 odpowiedzi / 192 zdjęć
Randal

Jezioro Wielki Głęboczek. (2014/10/31 21:06)

Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.

Jędrula

Zimny rodek :) Ostrość pięknie złapałeś . (2014/11/01 19:48)

kaban

Wspomnienie pewnego wieczoru...  (2014/11/01 20:02)

Jakub Woś

Wspomnienie pewnego wieczoru... 

Fruczak Gołąbek :) (2014/11/01 20:06)

Jakub Woś

Zimny rodek :) Ostrość pięknie złapałeś .

Zamiast łowić to z 20 minut do gnojka podchody robiłem. Jak aparat w torbie to na wędce wylądował. Wyjąłem aparat to po krzakach sie chował (2014/11/02 08:45)

cinek123

Fruczak Gołąbek :)

Raczej się nie zgodzę. To nie furczak ale zawisak powojowiec albo tawulec ale raczej to pierwsze. (2014/11/02 09:22)

Jakub Woś

Raczej się nie zgodzę. To nie furczak ale zawisak powojowiec albo tawulec ale raczej to pierwsze.

Masz rację, umknęło mi kilka szczegółów, jakiś nieprzytomny byłem:) (2014/11/02 09:34)

kaban

Raczej się nie zgodzę. To nie furczak ale zawisak powojowiec albo tawulec ale raczej to pierwsze.

Zawisak tawulec - był taki rok ,że było ich sporo ,ale mój miernej jakości aparat udaremnił większość prób zrobienia fajnych zdjęć a pozować nie chciały. Od dwu lat nie spotkałem ani jednego w mojej okolicy. (2014/11/02 11:01)

cinek123

Wpadam kiedyś do ojca na działkę rekreacyjna, otwieram drzwi, wchodzę, patrze a tu na stole stoi pół butelki wina tego taniego (sandomierskie mocne). Myślę sobie do czego to doszło. Przecież ojciec nigdy tego się nie czepiał. Dzwonie do niego a on do mnie żebym sobie przypomniał po co to potrzebne. Nie było to trudne. Pół takiego winka do tego pół piwa (najlepiej perła lubelska) i dwie łyżki miodu. Zmieszać to razem i wylać w ciepła letnią noc na pień drzewa. Podstawić wielką żarówkę albo halogen i czekać aż zleci się setki zawisaków i innych motyli nocnych. Przedstawienie murowane. Najlepszy sposób. (2014/11/02 11:21)

kaban

Ot z lekka wkurzony ... (2014/11/02 17:46)