Życzę Tobie jak naj mniej takich incydentów. I więcej satysfakcji z wędkowania. Ja ostatnio niestety nigdzie nie byłem, jestem trochę przeziębiony i do tego ten mroźny wiatr nie pomaga. Pozdrawiam.
(2013/03/02 20:39)Życzę Tobie jak naj mniej takich incydentów. I więcej satysfakcji z wędkowania. Ja ostatnio niestety nigdzie nie byłem, jestem trochę przeziębiony i do tego ten mroźny wiatr nie pomaga. Pozdrawiam.
(2013/03/02 20:39)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Witam Cię kolego Radunia od Rutek w dół jest rwąca momentami mocno rwąca, a dojazd jest bardzo prosty jadąc szosą w kierunku Kartuz w miejscowości Barkowo na jedynej tam sygnalizacji świetlnej przed wiaduktem kolejowym musisz zjechać z drogi głównej w lewo zjeżdżając ze stromego zbocza około 500m dojedziesz do mostku pod którym płynie Radunia tam spokojnie możesz zaparkować większość wędkarzy tam parkuje jest ok. Zaś jeżeli chodzi o odcinek górny mogę Ci tylko powiedzieć od miejscowości Kiełpino Kartuskie rzeka tam meandruje raczej spokojnie przez łąki i pola jeżeli będziesz schodził w dół za miejscowością Trątkownica poniżej niebieskiego mostku i jeszcze sporo w dół rzeka nabiera rozpędu i i jest już taka do samego Jaru Raduni. Myślę jednak że teraz podczas takich roztopów śniegu stan wody będzie wszędzie podniesiony i woda oczywiście mętna, ale życzę połamania.
Pozdrawiam.
(2013/04/03 20:29)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.