Dzieki za odpowiedź :)
a do pruszcza to faktycznie daleko nie mam, ale to już jest rzeka nizinna...więc chyba w sumie tam nie ma pstrąga czy jest?
o no proszę ale spodziewam się że nie wiele ? a na co najlepiej je się tam łowi ? małe woblerki ? chciałbym się z nimi troszkę pobawić i wypuszczać ;) więc się tak dopytuje ;)
Witam wszystkich. Wczoraj pochodziłem nad Radunia na górnym odcinku koło Kiełpina pogoda przepiękna aż miło, woda podniesiona ale nie zmącona, dobra widoczność. Tylko pstrąga zabrakło. A jak na innych odcinkach ? piszcie coś.
Pozdrawiam Rafał.
(2013/02/10 09:26)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
@ julek302 można wiedzieć na którym odcinku złapałeś to cudo? poniżej Żukowa czy to już za Lniskiem ?
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
piękne są te cudowne rybki :) z tego co piszesz to rozumiem że nadal pływają? :)
(2013/02/21 15:13)piękne są te cudowne rybki :) z tego co piszesz to rozumiem że nadal pływają? :)
Niestety ale tego pięćdziesiątaka nie udało mi się odreanimować po długiej walce, pewnie też dlatego że bardzo głęboko połkną woblera, pozostałe moje pstrągi wróciły do swoich kryjówek.
Hmm...no cóż zdarza się i tak....ale tak czy owak gratulacje ! i miejmy nadzieje aby takich rybek było w tym sezonie więcej :)
Rzeczywiście zajebi... chamstwo i bandyctwo!!! Moim zdaniem jednak Piotr tu główną winę ma zarząd okręgu Gdańskiego moim zdaniem za te pieniądze które płacimy powinni bardziej się postarać jeżeli chodzi o zarybienia i o dopilnowanie tych wód. Ostatnio byłem na zebraniu koła 'Gryf' Żukowo był poruszony temat straży społecznej i te kontrole się odbywają lecz na pewno za rzadko niż by ta woda tego wymagała a po drugie kontrole są przeważnie w dni wolne od pracy a w te dni ci skurw.... i łowcy mięsa się nie pokazują bo doskonale wiedzą że mogą spotkać straż lub więcej wędkarzy którzy by im pościągali te przydeptane filcaki i puścili do chatki na boso. Kacper a ty kolego jednak trochę źle zrobiłeś wchodząc w dyskusje z tym debilem trzeba było zaraz dzwonić na Policję a najlepiej do Państwowej Straży Rybackiej w Gdańsku. nr masz na odwrocie twojego zezwolenia.
(2013/02/28 18:19)