Witam
W Żukowie dzisiaj prawdziwa wiosna aż nie chciało się wracać do domu.
(2012/03/17 18:28)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Witam
W Żukowie dzisiaj prawdziwa wiosna aż nie chciało się wracać do domu.
(2012/03/17 18:28)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
A pare minut puzniej dwa raduniaki jeden po drugim na wobka pana Gębskiego. Tylko szkoda że takie mikrusy ale frajda była.
Pozdrowienia.
(2012/03/17 18:32)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Hej.
Dzisiejszy poobiedni spacerek nad radunią był niesamowity piekna pogoda ,słoneczko świeciło lekki wiaterek już miałem się zwijać aż nagle piękne bicie na woblerka niestety spadł,poprawiłem w to samo miejsce i znowu to samo spadł.Następne rzuty były już odrobine nerwowe ale zaowocowały pięknym kropkiem.
(2012/03/25 18:49)
Niestety nie był wymiarowy i wrócił do swoich.
Pozdrowienia z Żukowa
(2012/03/25 18:52)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
He walczyć!! Jak się służby niewezmą za tą rzeż to nic niezrobisz albo sobie kłopotów co najwyżej tykając takiego wiaderkarza!! Najlepszym sposobem jest łamanie wędek!!
(2012/03/29 19:03)Hej
Dzisiaj byłem w Pruszczu Gdańskim w centrum kontaktu z rybą nie było zato ziąb jak diabli. I doszedłem do wniosku że chyba wole odcinki górskie naszej Raduni,jest się gdzie schować między drzewami i krzakami przed wiatrem.
(2012/04/08 18:30)Witam. Dzisiaj na odcinku od mostu w lniskach w dół Raduni rybki też świętowały nie miałem nawet podejścia ale pogoda piękna.
WESOŁYCH ŚWIĄT.
(2012/04/09 10:57)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Witam
mam pytanie czy do wedkowania na Raduni w żukowie jest potrzebne zezwolenie czy tez sama bila karta wystarczy?. pozdrawiam.
(2012/04/10 09:32)