Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Też lubię Radunię w Żukowie ale najczęściej schodzę w dół do Lnisk.
Radunia od Juszkowa do faktorii wygląda bardzo ciekawie i pobudza wędkarską wyobrażnię ale jestem ciekawy jak będzie z rybostanem.Mam nadzieje w najbliższym czasie to sprawdzić.Mam prośbę czy któryś z kolegów mógłby napisać jak woda trochę opadnie i się wyklaruje.Bardzo proszę bo do Raduni mam kawałek i nie jestem na bieżąco.
Mam zamiar być w przyszłą niedziele w Pruszczu, pochodze od Faktori do cukrowni. Dam cynk. Pozdrawiam.
(2012/02/26 21:38)Jak nie wytrzymam i pogoda będzie w miarę to się wybiorę nad Raduni i opowiem co i jak.
POŁAMANIA KIJA.
(2012/02/29 17:54)(2012/03/03 16:42)
Cześć.
Dzisiaj byliśmy z kolegą w Żukowie od miejsca grilowego do Rutek faktycznie wiało ale woda już się klaruje niestety kontaktu z rybą nie było ,nawet podejścia. Jutro jade do Pruszcza.
(2012/03/03 16:48)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Chej.
Dzisiaj rano na Raduni w Żukowie poniżej młyna w kierunku Lnisk dwa pukniecia trzeci się zachaczył miał około 30 ale niestety spadł. A pod wieczór od miejsca grilowego do mostu na kościerskiej kompletna pustka, ale w zamian za to pogoda piękana zachód słońca jak się patrzy.
Pozdrowienia z Żukowa.
(2012/03/11 19:05)Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Witam , dzisiaj obławiałem moje miejscówki na rzece Styna (Kłodawa) , pogoda ładna ale jeszcze płynie brudna woda i niestety zero brań. Pozdrawiam .