No ja już nie obstawiam bo myślałem, że ruskie nam dokopią, a tu proszę miła niespodzianka.
Jeszcze te stwierdzenia w tv i gazetach "zwycięski remis" oby z "pepiczkami" było naprawdę zwycięstwo.
Pozdrawiam.
(2012/06/14 16:25)gdy patrze co robi Rosja z Czechami to strach jutro oglądać.
Polska-Rosja 0-3
Masz racje Zaraz idę się powiesić k.... mać.
" Zatkało kakao " co niektórych sceptyków :))) Więcej wiary Panowie, bierzcie przykłd z kibiców Irlandii a życie będzie łatwiejsze :)
Z Czechami musimy wygrać i nie widze innej alternatywy. Może 2:1 ? Pożyjemy zobaczymy :)))
(2012/06/15 11:44)Macie rację Koledzy :) Bierzmy przykład z Irlandczyków. Jak wczoraj po meczu Hiszpania - Irladnia, pokazywali trybuny to nie chciało mi się wierzyć, że to kibice Irlandcy. Byłem w szoku, ale bardzo przyjemnym szoku. To są prawdziwi kibice :).
Muszę powiedzieć, że po tym wszystkim bardzo polubiłem Irlandię i Irlandczyków i chociaż do pracy się tam nie wybieram, to pewnie kiedyś pojadę w odwiedziny :).
Szkoda, że Polacy nie potrafią tak się cieszyć i tak kibicować. Szkoda, że tak poważnie do wszystkiego podchodzimy.
Może kiedyś to się zmieni... bo w końcu "Polacy nic się nie stało"... opiera się na podobnym modelu kibicowania, szkoda tylko, że jak na razie są to głównie słowa, ale może kiedyś psychika nasza też ulegnie zmianie :).
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
" Zatkało kakao " co niektórych sceptyków :))) Więcej wiary Panowie, bierzcie przykłd z kibiców Irlandii a życie będzie łatwiejsze :)
Z Czechami musimy wygrać i nie widze innej alternatywy. Może 2:1 ? Pożyjemy zobaczymy :)))
Ja byłem i jestem zawiedziony grą polaków :-(((
Zresztą dobrze, że graliśmy z "pepiczkami" bo z Holandią to strach pomyśleć jaki był by wynik.
Pozostało tylko kibicowanie innym (ulubionym).
(2012/06/21 17:19)Widzisz Jacek, ja kibicuje Swoim. Ty zapewne niemcom, bo tak najprościej, bez ryzyka na boczku asekuracyjnie. Taka między nami różnica :) Szkoda słów.
Ps. Oczywiście że pzostał smutek ale nie długo znów "Do boju Polsko" !!!
(2012/06/21 18:35)Powinna wygrać Portugalia ale stawiam na Czechów.
A co mi tam:-)
(2012/06/21 18:51)Po tych meczach widac jak słaba była grupa w której grali Polacy.
Macie rację Koledzy :) Bierzmy przykład z Irlandczyków. Jak wczoraj po meczu Hiszpania - Irladnia, pokazywali trybuny to nie chciało mi się wierzyć, że to kibice Irlandcy. Byłem w szoku, ale bardzo przyjemnym szoku. To są prawdziwi kibice :).
Muszę powiedzieć, że po tym wszystkim bardzo polubiłem Irlandię i Irlandczyków i chociaż do pracy się tam nie wybieram, to pewnie kiedyś pojadę w odwiedziny :).
Szkoda, że Polacy nie potrafią tak się cieszyć i tak kibicować. Szkoda, że tak poważnie do wszystkiego podchodzimy.
Może kiedyś to się zmieni... bo w końcu "Polacy nic się nie stało"... opiera się na podobnym modelu kibicowania, szkoda tylko, że jak na razie są to głównie słowa, ale może kiedyś psychika nasza też ulegnie zmianie :).
Danon, podobnie to widziałem.
Ja też do pracy się nie wybieram ale może pojadę w odwiedziny.
A może by tak razem i z wedkami.