Narciarstwo, gdzie jeździcie? Jaki macie sprzęt?
utworzono: 2012/08/20 22:53
Hej, no może nie ta pora... ale co tam ;)Chciałbym sprawdzic ilu z was jeździ na nartach, jeśli tak to gdzie śmigacie? i na czym jeździcie?ja jestem początkujący jeżdżę 3 rok ale nie za często, i ogólnie jestem samoukiem, ktoś tam trochę mi pokazał ale to bez instruktora itp. Najczęściej jeździmy na Nową Osadę jeżdżę na salamon'ach modelu dokładnie nie pamiętam. Zapraszam do dołączenia do grupy. [2012-08-20 22:53]
Jeżdżę mniej więcej od tąd co łowię czyli sporo czasu-(narty-cała południowo-wschodnia Polska)Niestety na więcej zdrowie i fundusze nie pozwalają,a szkoda. [2012-08-21 14:23]
Ja preferuję snowboard. Obecnie śmigam na desce burtona, głównie na snowparkach dla początkujących. [2012-08-22 12:27]
Polecam we Wiśle nową osadę.Stok dość długi nie za stromy,dla całej rodziny.Przygotowany dość dobrze choć w dolnej części trochę muld.
Trochę odstraszają ceny bo za 4 godź jazdy trzeba zapłacić 60zł.
Ale za to parking i toaleta za darmo.
No i Wieczorem oświetlenie trochę kiepskie bo lampy są tylko z jednej strony stoku.Myślę że jakby było na centralnych słupach nośnych to by stok był lepiej widoczny.
No i muzykę by było lepiej słychać.
[2013-02-15 18:13]
Ja jeżdżę na Jurasówkę w Siemiechowie. Malutki stok, ale w tym roku uczyłem się jeździć na snowboardzie, moja siostra na nartach i na większy nie było sensu jechać :) Swojej deski jeszcze nie mam, bo dopiero co załapałem tą zajawkę :) Do tej pory jeździłem na nartach Rossignol'a 150cm :) Snowboard też raczej kupie z Rossignola :) [2013-02-15 19:16]
Dobrze że jest to wędkowanie ,inaczej człowiek od nart do nart by zwariował . Ja już po sezonie narciarskim ,jestem z Kołobrzegu i jeżdżę w Karkonosze ,Polska ,Czechy . Gdyby góry były bliżej morza ,hmm... [2013-02-15 21:28]
Wraz z rodziną w lutym jedziemy na narty do Austrii. Będzie nasz to pierwszy wspólny wyjazd i mam dylemat. Z jednej strony chciałabym kupić porządne narty, żeby nam starczały na więcej niż dwa trzy wyjazdy, ale z drugiej strony mam dosyć ograniczony budżet i nie wiem czy by było mnie stać na zakup dobrej jakości sprzętu. Może znacie jakieś sprawdzone strony internetowe sklepów??
[2013-12-12 14:03]Wraz z rodziną w lutym jedziemy na narty do Austrii. Będzie nasz to pierwszy wspólny wyjazd i mam dylemat. Z jednej strony chciałabym kupić porządne narty, żeby nam starczały na więcej niż dwa trzy wyjazdy, ale z drugiej strony mam dosyć ograniczony budżet i nie wiem czy by było mnie stać na zakup dobrej jakości sprzętu. Może znacie jakieś sprawdzone strony internetowe sklepów??
Witam. Jak dobrze nie jezdzisz to nie kupuj. Jak się wyrobisz to dopiero znajdziesz narty na których będziesz dobrze śmigał. Ja jeżdze 7 rok i kupno nart odkładam bo co roku co nowego próbuje i jest w tym coś. Czekam aż te trafie.. Te najlepsze (dla siebie)
[2013-12-12 20:47]