Nak³o Chech³o ko³o Tarnowskich Gór

/ 33 odpowiedzi
Majster 81

Nie ma co komentowaæ zasad przyjêtych na zbiorniku , widaæ pewnym ludziom bardzo na takich zasadach zale¿a³o . Ciekawe czy zarybienia bêd± , no chyba , ¿e bior± pod uwagê sumika , który mno¿y siê na potêgê . (2013/02/03 16:33)

gaardian

Wczoraj podczas op³acania karty w kole dowiedzia³em siê ¿e w tym roku chech³o nie bêdzie zarybiane karpiem. Tak¿e dla nie których mo¿e to byæ cenna uwaga, bior±c pod uwagê fakt ¿e rejestr to dodatkowe 50 z³ na ten rok. (2013/03/12 13:26)

Voyti1981

Witam,

Podczas kilku wypadów w lipcu i sierpniu tego roku uda³o mi siê na tym zbiorniku z³owiæ kilka sumików ( niestety ) i nic wiêcej jesli chodzi o ³owienie na grunt (robak, pinka, ry¿, czerwony rybak ) . Zdecydowanie lepsze efekty osi±gn±³em je¶li chodzi o zasiadki z ¿ywcem. Na zdjêciu widoczny szczupak z³owiony na ¿ywca ( p³oæ ) 16.08 godzina 17:00.. Próbowa³em równie¿ nocnych zasiadek na trupka z gruntu i na sp³awik z ¿ywcem, niestety bez efektów...kilka odjazdów ale zaciêcia puste.. Zbiornik ciekawy szczególnie latem. Mo¿na po³±czyæ aktywny wypoczynek ( rowerem dooko³a Chech³a ) , z zabaw± ( wiele knajpek, restauracji, miejsc gdzie mo¿na wypiæ zimne piwko ) z wêdkowaniem popo³udniami, wieczorami i noc±. Polecam. (2015/09/18 09:56)

Podgl±d zdjêæ na forum dostêpny jest tylko dla zalogowanych u¿ytkowników.

daro22

Fajny szczupaczek,w³asnie siedze nad tym jeziorkiem,zostaje do niedzieli.Obie nocki tylko zywiec z gruntu,koledzy za karpiem.Ciekawy jestem czy cos sie powiesi..pozdrawiam (2015/09/18 16:43)

daro22

Fajny szczupaczek,w³asnie siedze nad tym jeziorkiem,zostaje do niedzieli.Obie nocki tylko zywiec z gruntu,koledzy za karpiem.Ciekawy jestem czy cos sie powiesi..pozdrawiam (2015/09/18 16:44)

daro22

Fajny szczupaczek,w³asnie siedze nad tym jeziorkiem,zostaje do niedzieli.Obie nocki tylko zywiec z gruntu,koledzy za karpiem.Ciekawy jestem czy cos sie powiesi..pozdrawiam (2015/09/18 16:44)

Voyti1981

Daro22 i jak efekty na Chechle? Ja by³em na noc z soboty na niedzielê na P³awniowicach, jeden leszcz 45 cm, na trupka z gruntu i na filet z leszcza nic... (2015/09/21 11:25)

daro22

Daro22 i jak efekty na Chechle? Ja by³em na noc z soboty na niedzielê na P³awniowicach, jeden leszcz 45 cm, na trupka z gruntu i na filet z leszcza nic...

Totalne bezrybie kolego..Na 6 wêdek jedno branie na trupa w drug± noc ale niestety kolega  zupe³nie nie przywi±zuje uwagi do zestawów na które ³owi i jaka¶ ryba zosta³a z hakiem w pysku...Poczekam jak siê och³odzi i znowu spróbuje w jak±¶ noc....
                                    (2015/09/21 20:42)