Najsmaczniejsza rybka.

/ 88 odpowiedzi / 4 zdjęć
pstrag222


zapomniałbym o Pandze:) pysznosci (2015/01/07 21:32)

Jędrula


makrela wędzona








Do obranej makrelki dodajemy zmielony twaróg ( blenderem go można załatwić ) , siekany ogórek kiszony i papryka konserwową , szczypiorek , cebula , łycha keczupu i dużo pieprzu . Zamieszać czternaście razy w prawo , osiem w lewo i można smarować na świeżą paryską .

Tak , bez wątpienia najlepsza...


Smaczniejsza jest zdecydowanie jak zamiesza się osiem razy w prawo, a czternaście w lewo.








Widzę , że znasz się na chińskiej kuchni :) 

(2015/01/07 21:32)

Diablo


makrela wędzona








Do obranej makrelki dodajemy zmielony twaróg ( blenderem go można załatwić ) , siekany ogórek kiszony i papryka konserwową , szczypiorek , cebula , łycha keczupu i dużo pieprzu . Zamieszać czternaście razy w prawo , osiem w lewo i można smarować na świeżą paryską .

Tak , bez wątpienia najlepsza...

Ja dodaję jeszcze jajko gotowane (2015/01/07 21:33)

Jędrula


makrela wędzona








Do obranej makrelki dodajemy zmielony twaróg ( blenderem go można załatwić ) , siekany ogórek kiszony i papryka konserwową , szczypiorek , cebula , łycha keczupu i dużo pieprzu . Zamieszać czternaście razy w prawo , osiem w lewo i można smarować na świeżą paryską .

Tak , bez wątpienia najlepsza...

Ja dodaję jeszcze jajko gotowane










Jasny gwint , jutro skoczę sobie do biedronki po makrelę :) (2015/01/07 21:36)

mariospin


Jędrzej czemu piszesz na marginesie? Nie możesz jak wszyscy?

(2015/01/07 21:40)

Jędrula


Jędrzej czemu piszesz na marginesie? Nie możesz jak wszyscy?


no właśnie czasem mi te posty tak rzuca na wszystkie strony świata jak cytuję .


(2015/01/07 21:43)

Diablo


makrela wędzona








Do obranej makrelki dodajemy zmielony twaróg ( blenderem go można załatwić ) , siekany ogórek kiszony i papryka konserwową , szczypiorek , cebula , łycha keczupu i dużo pieprzu . Zamieszać czternaście razy w prawo , osiem w lewo i można smarować na świeżą paryską .

Tak , bez wątpienia najlepsza...

Ja dodaję jeszcze jajko gotowane




Jasny gwint , jutro skoczę sobie do biedronki po makrelę :)


ha ha a ja dziś kupiłem bo wczoraj ostatnią zjadłem. A teraz takie fajne oddzielnie pakowane w taka plastikową wytłaczankę :) Dzięki tej makreli jestem nieprzeciętnie mądry :)
(2015/01/07 21:48)

Diablo


Jędrzej czemu piszesz na marginesie? Nie możesz jak wszyscy?


no właśnie czasem mi te posty tak rzuca na wszystkie strony świata jak cytuję .





Mi czasem pomaga jak kilka "enterów" wklepię pod cytowanym tekstem (2015/01/07 21:49)

ogtw


zapomniałbym o Pandze:) pysznosci
panga jest bez smaku. mintaj 30% glazury ma w rzeczywistości około 80% wody ale przy smażeniu przynajmniej śmierdzi rybą. (2015/01/08 08:36)

ogtw


makrela wędzona


Makrela wędzona na zimno była smaczna, ale halibut jest najlepszy.(można powspominać przed sezonem)  (2015/03/13 11:37)

Bernard51


Hi Hi Halibut to jest pychotka, takiej ryby nie trzeba reklamować, kiedyś w smażalniach kargulenę też smakowałem z przyjemnością z frytkami i surówką. Ale to byli czasy ryby taniej mnóstwo i smażalni też. (2015/03/13 12:48)

Qbik80


Halibut z makro rozpuścił mi grubą bawełnianą koszulkę z usa :) Smaczny był, ale co on w sobie miał... wolę nie wiedzieć (2015/03/13 12:54)

Bernard51


Halibut z makro rozpuścił mi grubą bawełnianą koszulkę z usa :) Smaczny był, ale co on w sobie miał... wolę nie wiedzieć

Bo koszula była tak bawełniana jak halibut z fermy, ekologicznie hodowany. (2015/03/13 13:30)