(2015/01/07 21:32)makrela wędzona
Do obranej makrelki dodajemy zmielony twaróg ( blenderem go można załatwić ) , siekany ogórek kiszony i papryka konserwową , szczypiorek , cebula , łycha keczupu i dużo pieprzu . Zamieszać czternaście razy w prawo , osiem w lewo i można smarować na świeżą paryską .
Tak , bez wątpienia najlepsza...
Smaczniejsza jest zdecydowanie jak zamiesza się osiem razy w prawo, a czternaście w lewo.
Widzę , że znasz się na chińskiej kuchni :)
makrela wędzona
Do obranej makrelki dodajemy zmielony twaróg ( blenderem go można załatwić ) , siekany ogórek kiszony i papryka konserwową , szczypiorek , cebula , łycha keczupu i dużo pieprzu . Zamieszać czternaście razy w prawo , osiem w lewo i można smarować na świeżą paryską .
makrela wędzona
Ja dodaję jeszcze jajko gotowane
Jędrzej czemu piszesz na marginesie? Nie możesz jak wszyscy?
(2015/01/07 21:40)(2015/01/07 21:43)Jędrzej czemu piszesz na marginesie? Nie możesz jak wszyscy?
no właśnie czasem mi te posty tak rzuca na wszystkie strony świata jak cytuję .
(2015/01/07 21:48)makrela wędzona
Ja dodaję jeszcze jajko gotowane
Jasny gwint , jutro skoczę sobie do biedronki po makrelę :)
ha ha a ja dziś kupiłem bo wczoraj ostatnią zjadłem. A teraz takie fajne oddzielnie pakowane w taka plastikową wytłaczankę :) Dzięki tej makreli jestem nieprzeciętnie mądry :)
Jędrzej czemu piszesz na marginesie? Nie możesz jak wszyscy?
no właśnie czasem mi te posty tak rzuca na wszystkie strony świata jak cytuję .
zapomniałbym o Pandze:) pysznoscipanga jest bez smaku. mintaj 30% glazury ma w rzeczywistości około 80% wody ale przy smażeniu przynajmniej śmierdzi rybą. (2015/01/08 08:36)
makrela wędzona