Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Witajcie .
Tak Krzysztof (hefeed8) ma rację , to najprostszy i skuteczny zestaw , mało tego stosowany od wieków . Po co komplikować .
(2012/05/07 13:36)Zostawcie łowienie na żywca w spokoju. Spinning to męska rzecz i przepustka do elity...
Zostawcie łowienie na żywca w spokoju. Spinning to męska rzecz i przepustka do elity...
Słowo elita źle mi się kojarzy ( drogie samochody,duże pensje posady w władzy itp..)
Mimo że między innymi spinninguję nie chcę być postrzegany jako elita.
Chcę by każdy młody adept którego spotkam nad wodą podszedł do mnie i zadał pytanie które widzę w jego oczach.Dopóki podchodzi i pyta jest dobrze.
Do prężącego się dumnie gościa (nad wodą) którego kamizelka spinningowa kosztuje więcej jak wszystko co ten młodzian ma raczej nie podejdzie i nie zapyta.
Z tą elitą to lekka przesada.
Nie każdy ma talent do łowienia spinningiem, więc pozostaje metoda żywcowa. Co wcale nie znaczy,że łowiący na żywca jest gorszy od spinningisty.
Do spinningu trzeba też mieć zdrowie. Co ma zrobić osoba z chorym kręgosłupem czy nogami?
(2012/05/13 10:27)(2012/05/13 10:49)Z tą elitą to lekka przesada.
Nie każdy ma talent do łowienia spinningiem, więc pozostaje metoda żywcowa. Co wcale nie znaczy,że łowiący na żywca jest gorszy od spinningisty.
Do spinningu trzeba też mieć zdrowie. Co ma zrobić osoba z chorym kręgosłupem czy nogami?
Ja to mam teraz. Łowię mniej, ale łowię. Nie muszę wracać z rybami. Grzybków pozbieram...
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
I zabieram i wypuszczam...to takie dziwne ?