ale jak bedzie zakaz całkowitego połowu to za samo łapanie będzie mandat bo tak to cwaniaki sa bo regulaminu nie łamią maja jedna wędke zarzucona na grunt tak dla picu a cały czas machaja na spinning. taki własnie sposób z tarliskiem wprowadzono ostatnio na pobliskiej rzece w celu uniknięcia masowego odłowu płoci na 3 kilometrowym odcinki jest całkowity zakaz połowu od 15 marca do 15 maja
Ubrać kominiarkę i tych dziadów porządna pałą napierda...lać po łbie, jak 2-3 do szpitala trafi to reszta się opamięta, i za jakiś czas znów powtarzać czynność - do skutku (2014/03/18 21:56)
Kolego mowie akurat o Policji bo SSR we Włocławku nie ma wogule w żadnym kole z tego co wiem.Warszawa teraz narzuciła kazdemu z koł wedkarskich stworzenie SSR przynajmiej w liczbie 5 osobi chwała im za to tyle ze mam pewne obowy czy kolesiostwo nad woda będzie obowiązywać.
Czy aby na pewno ? Idę o zakład że biorąc pod uwagę obszar kraju i ilość powiatów to na pewno 90 % powiatów nie ma SSR. Przykładowo u mnie nie ma jej na obecną chwilę wcale. (2014/03/22 05:04)
Tacy ludzie powinni być szkoleni w zakresie samoobrony chociaż podstawy .2 sprawa że SSR to w większości dziadki bez przygotowania.3 kłusownik to nie dziecko w piaskownicy jako SSR powinni mieć uprawnienia np na gaz( zresztą pieprzowy może nosić każdy) ,lub broń gazową .Nie rozumiem idą sobie panowie zSSR na zasiadke na kłusoli i co myślą że ci podejdą do nich uśmiechną się i powiedzą PRZEPRASZAMY .Środki muszą być radykalne wyskakujesz walisz gościa tak żeby się położył i po wszystkim .Jak mu coś jest to mówisz że skoczył na ciebie i musiałeś użyć środków przymusu bezpośredniego walnoł o glebe i tyle .A tu jest tak dzieeeńdobry SSR i maczeta w łeb .Policjanci nie dają rady a co dopiero SSR, oczywiście nie pisze o wszystkich ,ale jak to widze to nie wiem czy się śmiać czy płakać .
@jakubpor: "No bo żucałem spod siebie i jakoś tak on do góry poleciała."
@Przemas83: "A znacie to? Elektryka prąd nie tyka ,tylko z dala napier,,,, a właśnie a propo elektryków kłusoli ,oby ich pierun strzelił ;]" (2014/03/29 05:09)