Zaloguj się do konta

Nagroda w nowym konkursie sms

utworzono: 2011/10/07 21:06
Diablo

Panowie a może bardziej panie.
Czy to niebieskie coś z szelkami przedstawione na zdjęciu jako nagroda w nowym konkursie sms jest jakąś "zabawką" dla kobiet żyjących w związkach homoseksualnych.
Czy w ten czarny otwór wkłada się wibrator tudzież dildo?
[2011-10-07 21:06]

Jędrula

Brakuje jeszcze jednego paska idącego dołem od przodu aż do tyłu :))))))) - kolega mi mówił :)))))))))))))

Proszę sobie nie robić śmiechów z poważnych konkursów !!! :)

[2011-10-07 21:18]

Tomasz90

Panowie a może bardziej panie.
Czy to niebieskie coś z szelkami przedstawione na zdjęciu jako nagroda w nowym konkursie sms jest jakąś "zabawką" dla kobiet żyjących w związkach homoseksualnych.
Czy w ten czarny otwór wkłada się wibrator tudzież dildo?

:)))))))))))))))))))))))))dobre ,diabołek coraz bardziej mi się podoba
[2011-10-07 21:25]

mateuszwos

Rewelacja!!!! Wyślę chyba ze 20 smsów! Weźcie i Wy udział nie pozwólcie mi samemu tego wygrać.
[2011-10-08 00:08]

Dandol

Gdyby żona przyniosła taką zabawkę do domu, byłbym przerażony, chyba bym się zaszył:)
[2011-10-08 06:20]

zbynio5o

Podobno od dziś można komentować fotki w konkursie " Jesienne wędkowanie ".

I co ?   I nic !    Ktoś tam tnie komara :)))

[2011-10-08 10:39]

kapiowaty

ja moją fotke wysłałem w konkursie jesienne wędkowanie i chce wygrać bo przyda mi się latareczka ... [2011-10-08 10:51]

zbynio5o

Ja też  chce wygrać . Ta latarka to moje marzenie od dziecka. Och !! ale bym sie cieszył :)))) [2011-10-08 10:56]

sliwka15

Ja też  chce wygrać . Ta latarka to moje marzenie od dziecka. Och !! ale bym sie cieszył :))))

Jeśli to właśnie " Ta latarka " to Twoje " marzenie od dziecka ", to muszę Cię zasmucić ponieważ to wcale nie jest latarka .. :)

" Dla wędkarzy nastawiających się na największe morskie drapieżniki. Umożliwia podparcie dolnika wędki zakończonej krzyżakiem i wygodny hol ryby. Szczególnie polecany wędkarzom mającym problemy z kręgosłupem. Głowica w której umieszcza się dolnik jest wykonana z plastiku i porusza się w pionie. Szeroki regulowany parciany pas i mocne zapięcie dopełniają reszty. "

Czytanie ze zrozumieniem naprawdę nie boli ...:)

[2011-10-08 11:06]

obcy91

Sliwka on mial na mysli ten konkurs : 

Jesienne wędkowanie w obiektywie ? głosowanieSzukanie tez nie boli :)  [2011-10-08 11:13]

obcy91

ja moją fotke wysłałem w konkursie jesienne wędkowanie i chce wygrać bo przyda mi się latareczka ...

Ja też  chce wygrać . Ta latarka to moje marzenie od dziecka . Och !! ale bym sie cieszył :)))) I kto tu pisze o czytaniu ze zrozumieniem :) ;)  [2011-10-08 11:15]

Diablo

Ja też  chce wygrać . Ta latarka to moje marzenie od dziecka. Och !! ale bym sie cieszył :))))

Jeśli to właśnie " Ta latarka " to Twoje " marzenie od dziecka ", to muszę Cię zasmucić ponieważ to wcale nie jest latarka .. :)

" Dla wędkarzy nastawiających się na największe morskie drapieżniki. Umożliwia podparcie dolnika wędki zakończonej krzyżakiem i wygodny hol ryby. Szczególnie polecany wędkarzom mającym problemy z kręgosłupem. Głowica w której umieszcza się dolnik jest wykonana z plastiku i porusza się w pionie. Szeroki regulowany parciany pas i mocne zapięcie dopełnia reszty. "

"Największe morskie drapieżniki..."

To chyba Jędrula często ich fotki wstawia... Ja też bym się na nie bez solidnego wsparcia wyłączenie z własnym sprzętem nie wybrał ;) Kręgosłup ma się jeden...

[2011-10-08 11:15]

sliwka15

ja moją fotke wysłałem w konkursie jesienne wędkowanie i chce wygrać bo przyda mi się latareczka ...

Ja też  chce wygrać . Ta latarka to moje marzenie od dziecka . Och !! ale bym sie cieszył :))))

I kto tu pisze o czytaniu ze zrozumieniem :) ;) 

no właśnie kto tu pisze o czytaniu ze zrozumieniem...:)))
ja mówiłem o tym .

Ja też  chce wygrać . Ta latarka to moje marzenie od dziecka . Och !! ale bym sie cieszył :))))

a nie o poście który Ty zacytowałeś ... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
[2011-10-08 11:26]

obcy91

teraz nie czaje! Koledzy pisza o latarce a Ty wyjezdzasz z opisem tego pasa?! I to w kierunku kolegi zbynio. A wiec nie masz racji :)  [2011-10-08 11:30]

Dandol

Obcy-Śliwka 1-0
[2011-10-08 11:45]

dacie linka do tego konkursu na foty?bo jakoś nie mogę znaleźć. [2011-10-08 11:55]

obcy91

Jesienne wędkowanie w obiektywie ? głosowanie
Ale jeszcze nie mozna glosowac, jak to kolega wyzej napisal ktos tnie komara <spi> [2011-10-08 12:02]

CZzesio

Ale jeszcze nie mozna glosowac, jak to kolega wyzej napisal ktos tnie komara

Ktoś tnie ale w co innego .....tylko na niektóre fotki można głosować ........
[2011-10-08 12:49]

Diablo

Mojej, którą dodałem wczora z wieczora w ogóle nie ma wśród konkursowych :(
[2011-10-08 12:55]

zbynio5o

" Dla wędkarzy nastawiających się na największe morskie drapieżniki. Umożliwia podparcie dolnika wędki zakończonej krzyżakiem i wygodny hol ryby. Szczególnie polecany wędkarzom mającym problemy z kręgosłupem. Głowica w której umieszcza się dolnik jest wykonana z plastiku i porusza się w pionie. Szeroki regulowany parciany pas i mocne zapięcie dopełniają reszty. "

@śliwka, mnie nic nie boli, uwierz.  Ty coś mało kumaty jesteś i nawet koledzy Ci to piszą :)))

[2011-10-08 13:56]

Diablo

Ale jeszcze nie mozna glosowac, jak to kolega wyzej napisal ktos tnie komara

Ktoś tnie ale w co innego .....tylko na niektóre fotki można głosować ........

Nie można Czesiu na żadne. Głosuje się przez dodanie komentarza pod artykułem o konkursie a tam ta możliwość jest jeszcze zablokowana. [2011-10-08 14:24]

perwer

Zbynio zagłosuje na Ciebie,ale tylko pod jednym warunkiem.

Poświecisz mi w nocy tą latereczką jak sandacza życiowego będe ciągnoł--no i żebyśmy kieliszków nie rozlewali.

[2011-10-08 14:31]

obcy91

Panowie juz mozna oddawac glosy.  [2011-10-08 14:57]

zbynio5o

Głosuj Darek. Właśnie ta latarecka do tego ma służyć. Będziemy se ją wzajemnie pożyczać:)

A jak nie, to tradycyjnie dwa wkłady do zniczy i bydzie git. :)))

[2011-10-08 14:58]

Diablo

Brakuje jeszcze jednego paska idącego dołem od przodu aż do tyłu :))))))) - kolega mi mówił :)))))))))))))

Proszę sobie nie robić śmiechów z poważnych konkursów !!! :)

Chyba wyślę swojego pierwszego smsa konkursowego w życiu. Takie cacko warto mieć w swoim arsenale :)
[2011-10-13 22:44]