MŚ Brazylia-komentarze!
utworzono: 2014/06/14 18:24
przyznam, że Argentyna nieco mnie zaskoczyła jak dzielnie postawili się Niemcom. chociaż jeden mecz na tym mundialu jakoś zagrali bo jak na razie nie pokazywali nic. Niemcy ostatecznie wygrali wiec jestem zadowolony :-)
[2014-07-14 07:24]
Ale miałem emocje podwójne , raz ze wszystko co wygrałem stawiając na Holandię postawiłem na Niemców,dwa ze wcześniej stawiałem na Niemców na forum , raz się żyje i udało się wracam z niezłą kaską do kraju ,spoko podatek zapłacony teraz czas na długieeeee wędkowanie:-) :-) :-) MŚ uważam za udane i emocjonujące. [2014-07-14 11:19]
Messi najlepszym graczem mistrzostw. Śmiech na sali. Robben powinien zbojkotować FIFA. :D
[2014-07-14 12:50]
Messi najlepszym graczem mistrzostw. Śmiech na sali. Robben powinien zbojkotować FIFA. :D
Tu się z Tobą zgadzam Robben i jeszcze raz Robben.A najlepszy bramkarz to dla mnie Keylor Navas ma oferty z Atletico Madryt -Fc-Porto i Z Bayernu Monachium może zagra w AS Monaco?.Żenada z tym Messim. To fakt. [2014-07-14 15:16]
Robben, Robben i jeszcze raz Robben......NR 1 zdecydowanie...
no szkoda też, że nie było powtórki finału z 1974......
[2014-07-14 18:03]
Jak dla mnie najbardziej odwalający dobrą robotę dla swoich zespołów w przeciągu całych mistrzostw to Argentyńczyk Mascherano i w Niemieckiej drużynie Schweinsteiger. Co do indywidualistów, samolubów, jak Messi, Neymar, Robben, to mam odmienne zdanie, na pewne są w stanie po indywidualnych akcjach strzelić bramę ale działają destrukcyjne dla reszty zawodników i dobre pokrycie tych zawodników (wyeliminowanie z gry)osłabia zespół o jakieś 30% bo cała taktyka to gra na te gwiazdy przez cały zespół.
[2014-07-14 21:59]
Po mundialu szybko dzisiaj zostałem sprowadzony na ziemię (pewnie nie tylko ja) patrząc jak Legia gra z pół amatorami z Irlandii...
[2014-07-16 22:54]