Zaloguj się do konta

MŚ Brazylia-komentarze!

utworzono: 2014/06/14 18:24
MadmaxM4

przyznam, że Argentyna nieco mnie zaskoczyła jak dzielnie postawili się Niemcom. chociaż jeden mecz na tym mundialu jakoś zagrali bo jak na razie nie pokazywali nic. Niemcy ostatecznie wygrali wiec jestem zadowolony :-)
[2014-07-14 07:24]

darek-salamon

Ale miałem emocje podwójne , raz ze wszystko co wygrałem stawiając na Holandię postawiłem na Niemców,dwa ze wcześniej stawiałem na Niemców na forum , raz się żyje i udało się wracam z niezłą kaską do kraju ,spoko podatek zapłacony teraz czas na długieeeee wędkowanie:-) :-) :-) MŚ uważam za udane i emocjonujące. [2014-07-14 11:19]

89krzysztof

Messi najlepszym graczem mistrzostw. Śmiech na sali. Robben powinien zbojkotować FIFA. :D
[2014-07-14 12:50]

darek-salamon

Messi najlepszym graczem mistrzostw. Śmiech na sali. Robben powinien zbojkotować FIFA. :D

Tu się z Tobą zgadzam Robben i jeszcze raz Robben.A najlepszy bramkarz to dla mnie Keylor Navas ma oferty z Atletico Madryt -Fc-Porto i Z Bayernu Monachium może zagra w AS Monaco?.Żenada z tym Messim. To fakt. [2014-07-14 15:16]

Truflarz

Robben, Robben i jeszcze raz Robben......NR 1 zdecydowanie...
no szkoda też, że nie było powtórki finału z 1974......
[2014-07-14 18:03]

Bernard51

Jak dla mnie najbardziej odwalający dobrą robotę dla swoich zespołów w przeciągu całych mistrzostw to Argentyńczyk Mascherano i w Niemieckiej drużynie Schweinsteiger. Co do indywidualistów, samolubów, jak Messi, Neymar, Robben, to mam odmienne zdanie, na pewne są w stanie po indywidualnych akcjach strzelić bramę ale działają destrukcyjne dla reszty zawodników i dobre pokrycie tych zawodników (wyeliminowanie z gry)osłabia zespół o jakieś 30% bo cała taktyka to gra na te gwiazdy przez cały zespół.
[2014-07-14 21:59]

przemo1980

Po mundialu szybko dzisiaj zostałem sprowadzony na ziemię (pewnie nie tylko ja) patrząc jak Legia gra z pół amatorami z Irlandii...
[2014-07-16 22:54]

darek-salamon

Po mundialu szybko dzisiaj zostałem sprowadzony na ziemię (pewnie nie tylko ja) patrząc jak Legia gra z pół amatorami z Irlandii...

Oglądałem i tak wygląda nasza cała piłka ,strach pomysleć co będzie sie działo w eliminacjach ME. [2014-07-16 23:11]