Zaloguj się do konta

MŚ Brazylia-komentarze!

utworzono: 2014/06/14 18:24
Diablo

Kopanie leżącego to nie powód do dumy
"Dostali łomot jak dzieci.Wyszło wszystko na jaw że nie była to druzyna z klasą tylko ich ślepa wiara w mistrza świata"
Taka ocena po fakcie to mistrzostwo świata!!

Masz całkowitą rację
[2014-07-09 17:21]

grzesiek1999

Jak powiedział słynny piłkarz Gary Lineker "piłka nożna to taka gra,w której 22 mężczyzn biega za piłką , a na końcu i tak wygrają Niemcy''
[2014-07-09 18:55]

FELIPE

Tak naprawdę Brazylia nie zachwycała w tym turnieju. Zaszła zdecydowanie za daleko, gdyż wygrała mecze które wg mnie nie powinna. Tak słabego zespołu nie miała od dawna. Stawiałem na wysoki wynik dla Niemców,ale nawet mnie zaskoczył aż taki pogrom. Dzisiaj powtórka z rozrywki w wykonaniu Oranje. I będziemy mieli europejski finał.

[2014-07-09 19:14]

darek-salamon

Faworyta trzeba lać za pewni siebie byli.Patrząc na wcześniejsze mecze, co wyrabiali sędziowie gdzie dyktowano karne a ich nie było ,moi znajomi stwierdzili ze Brazylia musi być mistrzem bo nie wierzą sędziom i będzie trochę oszustwa..Kostaryka mi się podobała  szanse miała.Z Niemcami sie nie pomyliłem to byłby żart jakby teraz przegrali z Argentyną w finale:-)Tak stawiam na Argentynę. Chyba ze się mylę,Argentyna gra bardziej zespołowo ,nawet Messi nie gra stojąc caly czas pod polem karnym przeciwnika.Team taki jak Brazylia może przegrać dwa ,trzy zero ale nie siedem do jednego.Ludzie to są MŚ .Ławki są długie rezerwowych ,nie mieli zawodników o przybliżonym poziomie jak Neymar?Sam Neymar nie zdobędzie MŚ.To w naszym przypadku Polska nie zakwalifikuje się do ME bez Lewandowskiego.Oby mógł grać,żeby czasem kontuzji  nie złapał,bo bedzie placz ze bylismy osłabieni.Nie zal mi Brazylii ich kibice nie mieli litosci dla innych reprezentacji jak to ze gwizdali i buczeli jak bramkarze wprowadzali piłke wykopem do gry.Własnego zawodnika Freda też wygwizdali.Teraz o Madonno litości. [2014-07-09 19:21]

grisza-78

Tak naprawdę Brazylia nie zachwycała w tym turnieju. Zaszła zdecydowanie za daleko, gdyż wygrała mecze które wg mnie nie powinna. Tak słabego zespołu nie miała od dawna. Stawiałem na wysoki wynik dla Niemców,ale nawet mnie zaskoczył aż taki pogrom. Dzisiaj powtórka z rozrywki w wykonaniu Oranje. I będziemy mieli europejski finał.

Zgadzam się w 100 % !!! Myślę, że Holandia dołoży Argentynie niemiłosiernie. I Brazylia i Argentyna nie zachwycały, żeby nie powiedzieć cieniowały ! Od początku liczyłem na finał Ger - Ned i chyba się nie pomyliłem. Za dobre 2 godzinki będziemy mądrzejsi o kolejne doświadczenia. Pozdrawiam.

[2014-07-09 20:54]

darek-salamon

Prosze zwrócić uwagę ze Argentyna straciła do tej pory  w turnieju tylko 3 bramki!!Jezeli strzelą pierwsi bramkę potrafią się nieźle bronić. [2014-07-09 21:59]

89krzysztof

Holandia zagrała jeden dobry mecz na mistrzostwach, to za mało na finał. Argentyna też bez szału. Faworyt w finale jest tylko jeden.
[2014-07-10 00:46]

darek-salamon

Hihi :-) ostatnie moje życzenie Brazylia -Holandia .Brazylia poza podium Niemcy mistrzem świata. [2014-07-10 00:51]

Nie wiedziałem że mamy tylu ekspertów od piłki nożnej na wędkuje.pl :)))))) ps. Niemcy w finale, lipa na maksa ale mam nadzieję że drużyna pożeracza gili :)))))) jednak nie zdobędzie mistrzostwa.
[2014-07-10 00:58]

Julczas

Niestety Holendrzy cały mecz grali do tyłu i to się zemściło. A jeśli chodzi o same karne to bramkarz zachowywał się jak dzieciak. Zamiast skupić się na bronieniu to wychodził z bramki, kłócił się o ustawienie piłki, zagadywał do przeciwników... pewnie chciał tak zatuszować swoją niepewność, ale wyszło jak wyszło. [2014-07-10 00:59]

Bernard51

A jednak finał Ameryka -Europa i o 3-4 miejsce też.
[2014-07-10 05:13]

89krzysztof

Czytałem dzisiaj, ale nie wiem czy to prawda. Podobno bramkarz Holandii Cillessen nie obronił karnego od 5 lat. :))

Podobnie jak śliwa mam nadzieję że Niemcy wygrają finał, natomiast Holandia w meczu o trzecie miejsce.
[2014-07-10 10:02]

darek-salamon

Czytałem dzisiaj, ale nie wiem czy to prawda. Podobno bramkarz Holandii Cillessen nie obronił karnego od 5 lat. :))

Podobnie jak śliwa mam nadzieję że Niemcy wygrają finał, natomiast Holandia w meczu o trzecie miejsce.

Pokona Brazylię:-) [2014-07-10 10:19]

Kolego ja mam nadzieję że przegrają nie wygrają :) i to najlepiej z 5-0 :)))))
[2014-07-10 13:18]

89krzysztof

A to przepraszam, nie doczytałem tego 'nie' w Twojej wypowiedzi :)
[2014-07-10 14:04]

FELIPE

No niestety liczyłem na europejski finał, jednak Holandia zawiodła.W takim przypadku Niemcy powinni spokojnie sobie poradzić bo Argentyna nic szczególnego nie gra na tym turnieju. I tak naprawdę Niemcy zasłużyli na mistrzostwo. [2014-07-10 17:25]

MadmaxM4

No niestety liczyłem na europejski finał, jednak Holandia zawiodła.W takim przypadku Niemcy powinni spokojnie sobie poradzić bo Argentyna nic szczególnego nie gra na tym turnieju. I tak naprawdę Niemcy zasłużyli na mistrzostwo.

popieram zdanie, raczej Argentyna nie da im rady...

ale cóż jak to mawiał pewien pan "mistrzem będzie ten kto wygra w finale" wiec wszystko jest możliwe... chyba tylko udział Polaków w finałach graniczy z cudem... ehhh
[2014-07-10 21:29]

A to przepraszam, nie doczytałem tego 'nie' w Twojej wypowiedzi :)

Spoko ale i tak stanie na Twoim coś czuje bo Argentyna nie wygląda dobrze :( choć to jest sport i wszystko się może wydarzyć :)
[2014-07-11 19:00]

darek-salamon

Upss i wykrakałem ,dzieci z Brazylii łomot dostali.Dwa mecze 10 bramek straconych jedna strzelona.Niestety tak jak pisałem nie zasłużyli na medale Brazylijczycy.Teraz Kolej na Niemców taki wynik typuję 3: 1 dla Niemców. [2014-07-13 00:19]

lynx

Hihi :-) ostatnie moje życzenie Brazylia -Holandia .Brazylia poza podium Niemcy mistrzem świata.

I już prawie się spełnilo .
[2014-07-13 07:48]

Truflarz

Mamy jakby powtórkę finału z 1986 ....... sąsiad to aż telewizor, który dostał z NRF - iu rozwalił jak Burruchaga dołożył na 3 : 2 .....
Z ryb akurat wróciłem i w ten moment trafiłem.
Teraz obstawiam na Niemców ......moi faworyci Holendrzy niestety nie zagrają w finale,
a Chorwaci no cóż....
[2014-07-13 09:13]

darek-salamon

Hihi :-) ostatnie moje życzenie Brazylia -Holandia .Brazylia poza podium Niemcy mistrzem świata.

I już prawie się spełnilo .

Z lekką ręką postawiłem 10 £ na Holendrów:-) :-) :-) :-)  [2014-07-13 11:31]

unix

Dla lepszego oglądania...

Do przerwy / koniec meczu  - Niemcy / Niemcy  @4
Niemcy w regulaminowym czasie wygrają @2,4
Buk bet365
Argentyna w dzisiejszym finale, żeby zatrzymać niemiecką maszynę będzie musiała postawić w polu karnym autobus, którym przyjadą na finał. I nie sugeruję się tutaj wynikiem meczu z Brazylią, która bez Neymara po prostu nie istnieje.   Wygrana naszych sąsiadów nie jest taka oczywista. Są w gazie, graja kombinacyjnie i to się sprawdza. Argentyna niby niczym szczególnym nie zaskakuje, ale jakoś się znaleźli w finale więc...  W tym meczu może zdarzyć się wszystko, może zadecydować dyspozycja dnia zawodników.  Niemniej jednak stawiam dzisiaj na wygraną naszych sąsiadów.
Miłego oglądania
[2014-07-13 19:11]

Bernard51

" W tym meczu może zdarzyć się wszystko, może zadecydować dyspozycja dnia zawodników."

Przyznać rację musze bo mecz meczowi nie jest równy, i wszystko może sie przydarzyć, nawet wygrana Argęntyny.  Co do autobusu to mam wątpliwości, obronę mają nie zgorszą a jak będą swoje grali z za podwójnej gardy i z szybkiej kontry, to magą przeciwnikowi sprawić duże utrudnienie.
[2014-07-13 19:59]

Bernard51

Ci którzy wieszczyli spacer, pogrom przez Niemców to są srogo zawiedzenie, Argentyna dobrze taktycznie rozgrywa jak w defensywie tak i w szybkich kontrach ten mecz i przeciwnicy, faworyci nie mają recepty na rozmontowanie defensywy przeciwnika. Mogą karne rostrzygnąć o zwycięstwie.
[2014-07-13 23:01]