Zaloguj się do konta

Morskie Mistrzostwa Koła

utworzono: 2009/03/05 17:30
wdanowski

Koledzy z Koła Okoń w Goleniowie! Pierwszy raz w historii goleniowskiego Koła Okoń zdecydowaliśmy się zorganizować zawody w połowie ryb z kutra na morzu. Planowany termin - 27 czerwca - wprawdzie jest jeszcze dość odległy ale chciałbym znać waszą opinię a w szczególności określić zainteresowania tego typu imprezą. Ze swojej strony zarezerwowałem już m/y Czerwony Szkwał, który wypływa z Kołobrzegu. Jeżeli będą zainteresowani to proszę nawet na tym forum zgłaszać swój akces. Lita będzie publikowana właśnie na tej zakładce. Zapraszam [2009-03-05 17:30]

andreas

Gratuluję dobrego pomysłu.Dzień wybrany też jak sądzę nieprzypadkowo : 27.06. to Światowy Dzień Rybołóstwa.
Więc pomóżmy tym naszym rybakom w odłowach dorsza. Jestem za i piszę się na takie zawody.
Tylko uprzedzam , a ostatnio byłem kilkakrotnie , że zdaża mi się z rana dość intensywnie nęcić :) [2009-03-06 08:03]

kapi14

ja jestem za spróbowaniem z tego typu zawodów.Lecz mam jedno pytanie :czy trzeba miec swoje wyposażenie czy na zawodach byśmy otrzymali [2009-03-06 10:10]

andreas

z pośpiechu mała pomyłka :pisze się Rybołówstwa, sory. [2009-03-06 19:17]

Miro

Może kilka informacji o kosztach takiego wędkowania (zawodów)? Jaki dojazd, czy będzie to wyjazd zorganizowany czy każdy na własną rękę? [2009-03-07 18:33]

wdanowski

Koledzy a w szczególności osoby zainteresowane! Ze względu na bardzo duże zainteresowanie Zarząd Koła Okoń zorganizował jeszcze jeden kuter - Morświn. Oba, razem z Czerwonym Szkwałem stacjonują w Porcie jachtowym w Kołobrzegu i są własnością tego samego armatora. więcej info na stronie: http://www.rejsy-morskie.xo.pl Dodatkowo sugeruję zapoznanie się z regulaminem zawodów morskich, który umieściłem w zakładce - REGULAMINY O szczegółach dojazdu i wypłynięcia będę informował zainteresowanych telefonicznie. Wojtek Danowski [2009-06-18 13:09]

wdanowski

Jest mała zmiana! REZYGNUJEMY Z MORŚWINA !!!! (tak przy okazji popełnłem błąd, że stoją razem w porcie jachtowym...) Mamy drugi kuter - Alfred, stacjonuje w porcie rybackim, niedaleko Morświna i Pasata II. M/y Alfred posada normalną mesę i miejsca do leżenia. Jak będę znał więcej szczegółów postaram się pisać na bieżąco. [2009-06-18 14:25]

wdanowski

No i pogoda wygrała!!! Ze względu na prognozy - sztorm - rezygnujemy z zawodów na morzu w dniu 27.06.09r. Osoby, które dokonały wpłaty wpisowego mogą je odbierać w biurze koła. O nowym terminie zawodów na morzu poinformujemy w innym czasie. Musimy znaleźć kuter(kutry) i najważniejsze - termin. Pozdrawiam Wojtek Danowski [2009-06-26 12:48]