Może łowcy rybnickich sumów powinni wziąć od Raphael'a lekcję obchodzenia się z rekordowymi rybami?:)
Może łowcy rybnickich sumów powinni wziąć od Raphael'a lekcję obchodzenia się z rekordowymi rybami?:)
Napewno się koledzy ze mną zgodzicie, że widok brania ryby, widok nagiej lub pół nagiej kobiety i uśmiech własnego dziecka, to najważniejsze i najpiękniejsze widoki w życiu każdego zdrowego faceta. :)
Napewno się koledzy ze mną zgodzicie, że widok brania ryby, widok nagiej lub pół nagiej kobiety i uśmiech własnego dziecka, to najważniejsze i najpiękniejsze widoki w życiu każdego zdrowego faceta. :)
heheheh , dokładnie , dobrze powiedziane.
(2010/09/11 19:49)
Cześć Mirek........ :) Ty tez już po kawce?
Witaj ...........byłem rano w garażu i zdziwko........... zasypany prawie na wysokość jednego metra , po prostu go podwiało zrobiłem nawrotkę i do domciu robię sobie wolne mam to gdzieś ............
Uuuuuuuuu....... U mnie jeszcze nie pada. Mróz tylko ściął zamarznięty deszcz. Lodowisko wszędzie, bez soli i piachu ani rusz. Wolne-dobra rzecz :)
Kawunię teraz piję .............hehehe
Parzona? Tzw. "plujka" ? :)