Moje dodatki do zanęty, czy dobrze kombinuje?

/ 6 odpowiedzi
A więc tak,kupuje zanęte Lorenca na lina i dodaje do niej oto takie dodatki.bułka tarta,biszkopty,proszek do pieczenia pierników, kakao,mąke kukurydzianą,otręby,kasze maną,(dodaje tych składników po szklance,tylko kakao 0,5 szklanki) do tego dużą paczkę białych robaków i puszke kukurydzy.Lowie na grunt na koszyk na jeziorze. co otym myślicie  może by taka mieszanka? pozdrawiam.
u?ytkownik28130

Już chyba taniej cie wyjdzie kupic jakąś mieszanke z seri Grand Prix a przynajmniej roboty mniej. (2011/06/28 13:22)

wsw

Nie przesadzajmy w domu wsypanie tych składników do woreczka zajmuje mi 2 min. (2011/06/28 13:45)

Hubson8

Witam.. Napewno warto sprobowac ;)... Niewiem dokladnie czy da to jakis efekt, ale no sproboj , zozbacz...  Ach, w tych czasach to co ludzie nie wykombinuja zeby nie zlapac ryby hehe ;). Pozdrawiam. Połamania kija.. (2011/06/28 13:58)

Las1996

Ja bym jeszcze dodał posiekanych gnojaków. (2011/06/29 14:21)

Steal

Według mnie takie dodatki jak:proszek do pieczenia,kakao,mąka,otręby i kasza są zbędne. Wydaje mi sie że tylko nakarmisz nimi ryby. Rybki muszą utrzymywać się w zanęcie i od czasu do czasu znaleźć kawałek suchara i naszą przynętę.Ja dodaję: bułkę tartą, aromat w proszku i rozdrobnioną przynętę np. zmieloną kukurydzę konserwową. (2011/06/30 18:05)

Steal

Wiem jak korci dodać do zanęty jakiegoś tajemniczego składnika ale uwierz mi, będziesz miał na początku kilka brań, lecz później ryby sie najedzą i odpłyną. (2011/06/30 18:09)