Moja strona internetowa

/ 3 odpowiedzi
Witam. Pisałem o tej stronie wcześniej,teraz jest juz w pełni gotowa do rejestrowania się adres tej strony jest następujący :  http://alerybapg.dbv.pl/news.php
Na stronie możecie znależć ciekawe artykuły newsy oraz moje filmy. Chciałbym dodać że informatyką nie zajmuje się codziennie ani nie jestm żadnym maniakiem komputerowym. Poprotsu stworzyłem tą stronę dla wędkarzy. Zapraszm do rejestrowania i śledzenia naszej strony.

Pozdrawiamy 
Połamania kija

ps. Do moderatorów...zanim usuniecie mój post tak jak ostatnio zastanówcie się...

obcy91

Bardzo fajna stronka :) tak trzymaj :) pozdrawiam! (2011/12/15 21:51)

Pitbul

Nie piszesz w tytule ani o swym miejscu na ziemi. Nie piszesz czemu i komu ta strona ma służyć. Nic o Tobie i Twoich celach. Dla mnie, parcie na net i popularność bez jakiegokolwiek pomysłu. Wybacz mi te zimne ale prawdziwe słowa. Napisz czemu to ma służyć? Próby reklamy na innych stronach nie służą niczemu jeśli Ty sam nie masz pomysłu na indywidualność. Przeglądnij najpopularniejsze strony wędkarskie i odpowiedz sobie na pytanie: "co oferuje moja"?T. (2011/12/16 00:38)

darko1

Dobrze młody robisz!! Moje zdanie jest takie, że nie ważne jakie błędy popełniasz na początku a jak się z nich uczysz. Fajnie, że robisz więcej niż większość twoich rówieśników a to pozwoli Ci nabrać wcześniej przydatnego doświadczenia i ogłady.  Tak trzymaj!

(2011/12/16 14:58)