Mój pierwszy filmik

/ 33 odpowiedzi
WedkarzSzwecja

Prosił bym pana ljek o zrobienie własnego nowego tematu a stąd skasowanie swoich linków. Proszę nie dodawać linków w moim temacie. (2011/01/08 23:18)

WedkarzSzwecja

Kolejny drugi filmik z okoniami. Jechaliśmy z myślą iż dzisiaj złapiemy przynajmniej jednego ponad kilowego okonia, niestety akurat dziś największy warzył 0,50kg. Może w jutrzejszej wyprawie się poszczęści. W filmiku pokazuje dzisiejszy nasz połów. Miłego oglądania. Subskrybujcie kanał na yt. Kolejne filmiki niebawem! :)

http://www.youtube.com/watch?v=uyCgeJsCgMk (2011/01/08 23:28)

saw

dramat;( (2011/01/09 23:51)

u?ytkownik60849

Witam.. Od dzisiaj rozpoczynam kręcenie filmików w których prezętuję swoje okazy łowione spod lodu w Szwecji :) Moj pierwszy filmik prezentuje 2 okazy po 40cm 0.95kg złowione w niecałe 5min :)
http://www.youtube.com/watch?v=Me1RdDH-xyg

Był bym bardzo wdzięczny gdyby ktoś wyraził swoją opinię na temat filmiku w komentarzach :)

Następne filmiki z połowem okoni oraz innych ryb spod lodu będę kręcił po nowym roku :) Pozdrawiam i liczę na wyrozumiałość :)

Ja też mam swój kanał na youtube. Oczywiście komentarz swój dam. Jeden z filmów obejrzałem i powiem, że nie jest złe. Nawet fajny. Jutro dokładnie się im przyjrzę. Pozdrawiam kolegę. (2011/01/19 22:27)

WedkarzSzwecja

Zapraszam serdecznie :)

I u nas już zaczyna być powoli po lodzie. :) (2011/01/21 01:54)

jacenty75

I u nas już zaczyna być powoli po lodzie. :)

A szkoda, bo fajne klimaty w tych Twoich filmikach były. Miejmy jednak nadzieję, że w tym sezonie jeszcze połapiesz a my będziemy mieli co pooglądać. (2011/01/21 09:21)

rozap37

ładne okonie :) , (2011/01/21 10:06)

WedkarzSzwecja

I u nas już zaczyna być powoli po lodzie. :)

A szkoda, bo fajne klimaty w tych Twoich filmikach były. Miejmy jednak nadzieję, że w tym sezonie jeszcze połapiesz a my będziemy mieli co pooglądać.

Yyy jednak się pomyliłem :p Dwa dni mrozu i wszystko wróciło do normy, lód na kilka ładnych dni powrócił, jak na razie ma być dalej mroźno i miejmy nadzieję że będzie się trzymało. :) Dzisiaj byliśmy lecz nic sensowniejszego nie brało, ogólnie słabo jak na cały dzień łażenia po lodzie. Może jutro i w niedzielę coś ładnego trafimy.. :) (2011/01/21 19:33)