Nie miałem o czym zrobić filmu ale zrobiłem bo nie zdzierżyłem. Wyszło jak zawsze gdy się coś robi na siłę.:)
(2013/12/06 21:56)oj żałosne Poloczki.Szkoda słów.Sami nic w życiu pożytecznego nie zrobią a negują innych.
Żałosny "wędkarzu", że złamałeś prawo mnie nie interesuje. Wykazałeś jednak totalny brak wiedzy wędkarskiej łudząc się że ktoś rozpozna tego karpia po jego barwach. Nikt go nie rozpozna bo dostosuje się on do kolorów otoczenia i wiosną nawet jak Ty go złowisz nie będziesz o tym wiedział, do tego jest to ryba młoda która szybko rośnie a w związku z tym się zmienia. To jest film o niczym. Na co liczyłeś ? Na poprawność internetową i nieszczere pochwały ?
oj żałosne Poloczki.Szkoda słów.Sami nic w życiu pożytecznego nie zrobią a negują innych.
oj żałosne Poloczki.Szkoda słów.Sami nic w życiu pożytecznego nie zrobią a negują innych.
Ja kolego jestem dość skuteczny w poławianiu ryb , w tym sezonie złowiłem ich kilkaset kilogramów a może więcej ? Do domu zabrałem może jeden procent.. ? Tak więc czuje się dotknięty tym komentarzem .
Wracając do tematu , to co prezentujesz jest karygodne ale rozumiem motywy Twojego działania . Rozumiem , że chcesz dobrze , jednak nie każda słuszna idea jest pożyteczna i nie zwalnia Cię z logicznego myślenia .
Ok macie rację jestem Bardzo ZŁYM człowiekiem już nigdy nie wpuszcze ryby do wody.Przepraszam wszystkich. A propo karpia przejezyczenie to nie przebarwnie tylko blizna także.nieznajacy się na niczym wędkarz (czyli ja) sądze ze na wiosne pozna sie go po bliźnie.Pozdrawiam
Witam tym razem dla nas wszystkich postanowiłem wpuścić ładnego karpia (1,5kg)królewskiego do naszego znanego Łódzkiego stawu przy ul.Liściastej.Konkurs polega na tym ze kto go złowi i prześle filmik lub zdjęcie ze go wpuszcza z powrotem do wody spowoduje ze dostanie ode mnie mojego woblera jerka model ''Bad Boy'' oraz że wpuszczę do tego zbiornika kolejne dwa karpie.Także zapraszam do połowu :-)
Pozdrawiam Mariusz Mfishing
Jeszcze interesuje mnie "ładność" tego karpika? Z jednej strony ma ubytki łusek i o urodzie tutaj raczej nie ma co pisać. Rozmiarowo to zwykły kurdupel, więc co w nim ładnego?
(2013/12/08 18:27)gdybyś nie wiedział to akurat karpie "z marketu" są badane i ma możliwości aby były sprzedawane chore choćby dlatego że są przeznaczone do konsumpcji przez ludzi. Po drugie to na co miałyby przenieść te wirusy??? na kilka 10 cm okonków jakie w tym stawie zostały... Prawda jest taka że gdyby liczyć na nasze "kochane" PZW a nie na społeczne akcje wędkarzy którzy za własne pieniądze zrzucają się na narybek i ryby które później wpuszczają, to w tych stawach już by kompletnie nic nie pływało. Dlatego pomimo że autor filmu złamał prawo, to akurat w tym przypadku jestem w stanie zrozumieć jego ideę. A koledzy których tak bardzo oburzyło to zdarzenie, proponuję wziąć się za dziadów którzy ładują każdą, nawet kilkucentymetrową płotkę czy linka do torby!!!!
gdybyś nie wiedział to akurat karpie "z marketu" są badane i ma możliwości aby były sprzedawane chore choćby dlatego że są przeznaczone do konsumpcji przez ludzi. Po drugie to na co miałyby przenieść te wirusy??? na kilka 10 cm okonków jakie w tym stawie zostały... Prawda jest taka że gdyby liczyć na nasze "kochane" PZW a nie na społeczne akcje wędkarzy którzy za własne pieniądze zrzucają się na narybek i ryby które później wpuszczają, to w tych stawach już by kompletnie nic nie pływało. Dlatego pomimo że autor filmu złamał prawo, to akurat w tym przypadku jestem w stanie zrozumieć jego ideę. A koledzy których tak bardzo oburzyło to zdarzenie, proponuję wziąć się za dziadów którzy ładują każdą, nawet kilkucentymetrową płotkę czy linka do torby!!!!
Brawo za postawę ;) też tak zrobiłem w tamtym roku, w tym tez jedna lub dwie sztuki odzyska wolność ;)
http://forum.wedkuje.pl/f,ryba-na-swieta-kupic-czy-zlowic,705683,50.html
Pozdro ;)
Brawo za postawę ;) też tak zrobiłem w tamtym roku, w tym tez jedna lub dwie sztuki odzyska wolność ;)
http://forum.wedkuje.pl/f,ryba-na-swieta-kupic-czy-zlowic,705683,50.html
Pozdro ;)
tez jestem z Łodzi, popieram inicjatywę wypuszczenia karpika, zlewka na trolujących temat!
A tak przy okazji wiesz coś co mają robić na przędzalce?? bo w nocy nawet koparki chodzą:)
pozdrawiam i do wiosny:)
Helajnen:)