Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
Jestem szczęśliwym posiadaczem tej znakomitej wędki!!! Akurat w dł.210cm. Zawsze na pstrągi używałem kija długiego 250, 260 itp. Natomiast przesiadka na ten kij to prawdziwy strzał w dziesiątkę.. Ma niesamowitą akcję, która bardzo dobrze dostosowuje się do ciężaru ryby i do jej sposobu walki.. Wyciagnąłem już na nią pstrągi ponad 40cm i naprawdę rewelecyjnie trzyma rybę. Za każdym razem pstrągi zahaczone za skórkę wyjeżdżały bez spadów.. Używam ją do gum,jigów jest optymalnie. Ale kij jest bardziej pod woblera. Jest to mocny kij i te 3-15g c.w. to trochę przesada. Wg mnie tak jest ok. 3-22g Ale jest rewelacyjny:) To naprawdę rewelacyjna pozycja od mikado..
Jestem szczęśliwym posiadaczem tej znakomitej wędki!!! Akurat w dł.210cm. Zawsze na pstrągi używałem kija długiego 250, 260 itp. Natomiast przesiadka na ten kij to prawdziwy strzał w dziesiątkę.. Ma niesamowitą akcję, która bardzo dobrze dostosowuje się do ciężaru ryby i do jej sposobu walki.. Wyciagnąłem już na nią pstrągi ponad 40cm i naprawdę rewelecyjnie trzyma rybę. Za każdym razem pstrągi zahaczone za skórkę wyjeżdżały bez spadów.. Używam ją do gum,jigów jest optymalnie. Ale kij jest bardziej pod woblera. Jest to mocny kij i te 3-15g c.w. to trochę przesada. Wg mnie tak jest ok. 3-22g Ale jest rewelacyjny:) To naprawdę rewelacyjnapozycja od mikado..(2018/12/02 23:20)
powiedz kolego jaki rozmiar kołowrotka, 2000?