mam mikado inazume flash zander różni sie od tego kija uchwytem do kołowrotka i gramaturą wyżutu a reszta komponentów jest taka sama jeśli sie nie myle. Inazuma spisuje się rewelacyjnie wiec myślę że jeżeli chodzi ten kijek to dobry wybór :)
pozdrawiam
(2014/10/31 20:06)mam mikado inazume flash zander różni sie od tego kija uchwytem do kołowrotka i gramaturą wyżutu a reszta komponentów jest taka sama jeśli sie nie myle. Inazuma spisuje się rewelacyjnie wiec myślę że jeżeli chodzi ten kijek to dobry wybór :)
pozdrawiam
bo w inazumie jest uchwyt firmy fuji a w nihonto zwykły z mikado :) dlatego taka kolosalna różnica :)
koledzy jednak zakupiłem inazume do 22g, kij po prostu bajka!!! ale jest pewien problem- nie mam kręciołka i plecionki :/ ... moglibyście coś polecić ??? kołowrotek do 160 zł a plecionka tak do 80?? kołowrotek - perfekcyjne hamulec, duża szpula aby dalej latało, i na pewno żeby był lekki.. plecionka - średnica 8-12 mm, do finezyjnego łapania z opadu w jeziorach i rzadko (raz na miesiąc) na wiśl
Z góry dziękuje !
POZDRAWIAM
koledzy jednak zakupiłem inazume do 22g, kij po prostu bajka!!! ale jest pewien problem- nie mam kręciołka i plecionki :/ ... moglibyście coś polecić ??? kołowrotek do 160 zł a plecionka tak do 80?? kołowrotek - perfekcyjne hamulec, duża szpula aby dalej latało, i na pewno żeby był lekki.. plecionka - średnica 8-12 mm, do finezyjnego łapania z opadu w jeziorach i rzadko (raz na miesiąc) na wiśl
Z góry dziękuje !
POZDRAWIAM
Z góry dziękuje !
POZDRAWIAM
Aż nie mogłem się powstrzymać:
http://jerkbait.pl/blog/8/entry-263-jeb-z-dzidy/