Rafał, mięsiarz.
Lubię mięso i tak trzymać,powitał Krzysiu! (2011/02/26 19:55)
Rafał, mięsiarz.
No to możemy sobie łapę podać.Trzeba by się skrzyknąć na wspólny wypad na ryby, jak wiosenka przyjdzie
No to możemy sobie łapę podać.Trzeba by się skrzyknąć na wspólny wypad na ryby, jak wiosenka przyjdzie
Kolego to zależy, z jakim nastawieniem wybierasz się na wędkowanie ,jeśli z myślą złapac i zjeśc , to jesteś mięsiarzem, jeśli traktujesz to bardzo lajtowo to nie. Pozdrawiam wszystkich lajtowych wędkarzy.
Ja również lubię mięso...:))) Rozsądnie podane:))
To jest nas już trzech:)
no koledzy robcie tak dalej to za jakis czas bedziecie ryby kupowac w marketach zeby na patelce upiec ja tez lubie rybke ale sa jakies granice zabierajcie tyle ile dacie rade zjesc a nie zeby zrobic zapasy na zime dla siebie i znajomych ja 99 procet wypuszczam jeszcze rosna nasze dzieci i tez chca nacieszyc sie tym sportem dajmy im szanse trzeba sie troche opamietac!
A nasi dziadowie mieli nas daleko w dupsku ubijając ostatniego tura dodo i inne stworzonka biedne ;)
Ps: pra pra pra dziad do pra pra dziada po zabiciu ostatniego tura
-a co będą robić młodsze pokolenia ?
-a tam będą ryby łowić ;)
Za 40 lat, pałująć ostatniego szczupaka:
-A co będą robić młodsze pokolenia?
-A ch... mnie to obchodzi, niech polują na szczury...
Za 150 lat, po śmierci ostatniego szczura:
-A co będą robić młodsze pokolenia?
-A niech drewno wpieprzają...
Gratulacje...
(2011/03/22 22:32)2000 lat kanibalizmu lub konkurencji z bobrami?
Zostaję kanibalem;)
(2011/03/22 22:46)1 strona "Nie dało by się w związku z zarybieniami uchwalić czegoś w stylu, że w pierwszym tygodniu od zarybienia każdy wedkarz może zabrać ze sobą maksymalnie np 6 ryb, bo jak widzę , że 3 dzień po zarybieniu ludzie łowią już trzeci komplet, to w takim tempie za tydzień z wpuszczonej ryby zostanie parę sztuk ."
Po zarybieniu to powinien być zakaz wjeżdżania samochodami nad wodę i brania czegokolwiek co żyje i się rusza, a jak jakiemuś mięsiarzowi sie nie podoba to niech sobie oczko wykopie i kupi karasi, niech łowi i żre! Parodia jakaś, " maksymalnie 6 ryb" hahaha może 10??????????!!!!!!!!!!!!