Miejsca na okonie Wrocław

Witam! Dawno mnie tu nie było, ostatni raz zaglądałem tutaj jakoś 2 lata temu i widzę że dużo się zmieniło od tamtego czasu :-D Jestem od niedawna nowym mieszkańcem Wrocławia, do tej pory sporo uganiałem się za pstrągami, wręcz można powiedzieć maniakalnie. Poszukiwałem również sporych okoni w swojej okolicy między innymi na starych zalanych kamieniołomach, miałem ich sporo i to ładnych. Takie łowiska są pięknymi miejscami ze wzgledu na swoją dziewiczość co skutkowało zazwyczaj dużą ilością sporych garbusów jak i szczupaków a zdarzały się również ładne sandacze na okonipwych zestawach.
Ale ja nie o tym, teraz jest czas Wrocławia i poszukuję ciekawych miejsc w których będę mógł znaleźć paskowanego drapieżnika w dużej ilości, kilka przechadzek street fishingowych już zaliczyłem jeżdżąc na rowerze między innymi po parku wschodnim, znalazłem sobie również kilka fajnych met na bolki i już kilka się udało wypracować, ale cały czas brakuje mi pasiaków. Pozdrawiam kolegów i wszystkim życzę połamania ;-)
Ps. Zdaję sobie sprawę z tego, że takie miejsca zazwyczaj pozostają słodką tajemnicą każdego z was, ale prosiłbym o chociaż lekkie naprowadzenie a resztą zajmę się sam, Catch&Release, Peace :D