Miarka ryb - naklejka na wędkę
utworzono: 2012/12/20 14:59
E tam Krzysiu, bez przesady wędka, to tylko wędka.
Zgadza się Niutek ale jakoś tak mam że nie lubię w swoje wędki wprowadzać zmian których później nie można usunąć.
Dam inny przykład który bardziej podziała niektórym na męskość.:)
Może tak namalować miarkę farbą na drzwiach swojego samochodu,przecież to tylko kupa złomu.:)
Jeden ceni kije drugi samochód.
Inna sprawa że mi wymiar ryby nie jest potrzebny tylko miara by zmierzyć dużą rybę.
Temat zawodów pominę bo nie biorę udział a z tego co tu w wątku przeczytałem to poszydziłbym trochę ale idą święta zawiesiłem broń na kołku .:)
Bo to wszystko zależy od podejścia do pewnych rzeczy, Bo ty Krzysiu przywiązujesz wielką wagę do wędek, inny do samochodów, jeszcze inny, pedantycznie dba o porządek. Każdy tak naprawdę ma jakiegoś tam swojego konika. Mi osobiście dwie kropeczki nie przeszkadzają wręcz przeciwnie. Ja również w żadnych zawodach udziału nie biorę, no ewentualnie prywatnych takich rodzinnych.
Dokładnie to miałem na myśli pisząc że jeden ceni wędki a drugi samochód.
Oczywiście jest jeszcze trzeci i czwarty.......... oni też coś cenią.:)
[2012-12-20 21:52]
Odgrzewam kotleta bo ktoś sobie miarkę na ryby zamówił, a że musiał zamówic dużą ilośc sztuk to resztę wystawił na aukcję
http://allegro.pl/show_item.php?item=2959943627
[2013-01-18 17:40]
koledzy , przecież mała miarka zwijana kosztuje 3zł , a ja kupiłem wagę razem z miarką za 16zł tylko nie mówcie że jeszcze zamiast wagi używacie kamienia i sznurka.pozdrawiam [2013-01-20 11:26]