Mazowiecka opłata a Pilica Białobrzegi?

/ 3 odpowiedzi
koledzy jestem z warszawy a pragne wyjechac na ryby do Białobrzeg nad pilica czy na pilica w tych okololicach musze cos dokupic za polow???
kasalka

Ogólnie Białobrzegi i Pilica wraz z dopływami podlega pod Radom, musisz doczytać dokładnie np: http://www.pzwokregradom.strefa.pl/naszewody.html
Nie ma porozumienia na r. '11. Więc pewnie musisz robić dopłaty
A szukać szczegółów mi się więcej nie chce teraz. (2011/02/06 02:42)

pablos1000

Witam, ogólnie okręg mazowiecki nie ma porozumienia na ten rok z radomskim, więc żeby wybrać sie na rybki na Pilicę należałoby zapłacić składki w okręgu radomskim, lub w innym który ma z nim porozumienie. Ja osobiście też łowię sporo w okręgu radomskim i do tej pory opłacałem składki w mazowieckim, ale w tym roku nasz kochany okręg dał totalnie ciała i podpisał tylko 4 porozumienia więc jestem zmuszony przenieść sie do innego np. siedleckiego. (2011/02/07 19:22)

ryszard10

do Krzyśka 1408

właśnie rozmawiałem z PZW Radom,dodatkowa opłata 88 zł ale(i tu niestety)musisz dokonać tej wpłaty OSOBIŚCIE .W dobie internetu ta organizacja jest absolutnie w tyle!!!!!

Odbierasz zezwolenie (które nawiasem mówiąc jest na stronie Radomia)również osobiście !!!

Ta organizacja,tj PZW jest po prostu do dupy (przepraszam za to słowo,ale jest ono i tak delikatnym określeniem tej sytuacji)

pozdrawiam

Ryszard

PS Okręg mazowiecki zerwał 30-letnią umowę z Radomiem,komu to przeszkadzało

dziękuję tej organizacji za wsparcie wędkujących

(2011/02/16 11:06)