Martwa Wisła - Ukraina kłusuje !

/ 37 odpowiedzi
 opowiem to co widziałem . w czwartek miałem nocną zmiane , pracuje w stoczni wisła , około godziny 19 widze jak wypływa sobie na MW ukrainiec (kacap) na dędce od traktora sobie płynie i rozstawia ciateczki w biały dzionek i nawet sie nie czai .na luzaka sobie kłusuje na naszych wodach . oczywiscie zgłosiłem to na policje ale ba na policji ble ble ble że oni nie mają jak interweniować bo nie maja czym pływać powiedzieli że zgłoszą to PSR . niedość że kacap do pracy przyjeżdza to jeszcze ryby kłusuje
turu82

zastrzelić dziada (2012/04/01 19:20)

erykom

urwać mu łeb (2012/04/01 19:23)

89krzysztof

Ja na początek z wiatrówki przebiłbym mu tę dętkę;)  (2012/04/01 19:27)

covent

Zastanów się co piszesz z tą wiatrówkę - za samo wymierzenie jakiejkolwiek broni do człowieka grozi Ci paragraf.. (2012/04/01 19:37)

fishman13

POPIERAM KOLEGE KRZYSZTOFA89 WALIĆ ZE LUFT BIKSY !!!(WIATRÓWKI) A JAK TO NIE POMOŻE TO SYPAĆ Z KUSZY !!! POZDRAWIAM  (2012/04/01 19:38)

baloonstyle

Kol. alibaba napisz mi szczegóły na priv , a ja załatwię interwencję. (2012/04/01 19:51)

89krzysztof

Zastanów się co piszesz z tą wiatrówkę - za samo wymierzenie jakiejkolwiek broni do człowieka grozi Ci paragraf..

Przeczytaj raz jeszcze co napisałem i zacytuj mi proszę, w którym momencie napisałem, żeby strzelać do człowieka ? 
Dętka = człowiek ? Wątpię.  (2012/04/01 19:52)

covent

Na tym forum często niektórych ponosi fantazja: "strzelać, połamać, obić" etc - tylko, że to taka "internetowa" fantazja. Nie wiem tylko czy " na szczęście" czy "szkoda, że tylko" (2012/04/01 20:00)

mario12013

Takiemu to tylko buty betonowe na nogi i na srodek.... (2012/04/01 20:04)

Diablo

Na tym forum często niektórych ponosi fantazja: "strzelać, połamać, obić" etc - tylko, że to taka "internetowa" fantazja. Nie wiem tylko czy " na szczęście" czy "szkoda, że tylko"

Masz rację. Przez kabel to same bohatery... Bo w życiu boi się spojrzeć w oczy komukolwiek. (2012/04/01 20:27)

89krzysztof

Nie znacie mnie, a dużo mówicie... Heh. Takich ludzi uwielbiam.  (2012/04/01 20:33)

Diablo

Nie znacie mnie, a dużo mówicie... Heh. Takich ludzi uwielbiam. 

Nie znasz nas a nas uwielbiasz.... Heh. (2012/04/01 20:36)

ryukon1975

Polska kłusuje w Anglii ,Ukraina w Polsce.

Tym sposobem zachowana została równowaga w środowisku naturalnym.:)

Ten krzyk o betonowych butach potraktuję jako żart bo data po temu, lub negatywny wpływ telewizji.:)

(2012/04/01 20:37)

Michi19

Krzysiu to może od razu z armatą wyskocz ;) (2012/04/03 13:37)

glut897

na granicznym bugu klusownictwo po ukrainskiej stronie to normalne zjawisko (2012/04/03 20:19)

borsuk 6x9

jak koleś pływa na dętce to trzeba wziąść wędkę założyć duuuużego slidera (pływającego) zarzucić za kolesia i tak ściągać żeby kotwiczki wbiły mu się w dęteczkę :) a potem powiedzieć ups. :D (2012/04/03 21:26)

alibaba23

no i nie ma siły na kacapa cały czas kłusują  a interwencji nie widziałem chociaż zgłaszam to oni tak tak sprawdzą . może teraz bedzie wiecej motorówek na wodzie o będą sie bać (2012/05/09 18:50)

kazik-kz2

opowiem to co widziałem . w czwartek miałem nocną zmiane , pracuje w stoczni wisła , około godziny 19 widze jak wypływa sobie na MW ukrainiec (kacap) na dędce od traktora sobie płynie i rozstawia ciateczki w biały dzionek i nawet sie nie czai .na luzaka sobie kłusuje na naszych wodach . oczywiscie zgłosiłem to na policje ale ba na policji ble ble ble że oni nie mają jak interweniować bo nie maja czym pływać powiedzieli że zgłoszą to PSR . niedość że kacap do pracy przyjeżdza to jeszcze ryby kłusuje

Kłusownik to kłusownik, nie ważne czy Polak czy Ukrainiec czy Anglik - zgłosić, złapać i ukarać

Natomiast Twój sposób wypowiadania się o cudzoziemcu jest trochę nie na miejscu.

Cyt: "niedość że kacap do pracy przyjeżdza to jeszcze ryby kłusuje"

Zastanów się kilka razy zanim coś takiego napiszesz.

(2012/05/10 15:40)

alibaba23

a co masz do moich wypowiedzi????? kacapy gorzej jak żydy dac palca to całą ręke chce !!! i mi sie to nie podoba!!! to jest moje zdanie i mam do tego prawo żeby sie tak o nich wypowiadać !!!! a zresztą co tu pisać jak w polsce to połowa wędkarzy to pępe pały!!!! brudasy !!1 rzode nad wodą potrafią tylko zrobić!!! a Ukraińce jak im tak szkoda kasy na żarcie wydawać to niech wyp.......ja na Ukraine !!! bo polska dla polaków!!!!! (2012/05/10 20:29)

kogutw68

a co masz do moich wypowiedzi????? kacapy gorzej jak żydy dac palca to całą ręke chce !!! i mi sie to nie podoba!!! to jest moje zdanie i mam do tego prawo żeby sie tak o nich wypowiadać !!!! a zresztą co tu pisać jak w polsce to połowa wędkarzy to pępe pały!!!! brudasy !!1 rzode nad wodą potrafią tylko zrobić!!! a Ukraińce jak im tak szkoda kasy na żarcie wydawać to niech wyp.......ja na Ukraine !!! bo polska dla polaków!!!!!

Ty to dla ciebie jacyś inni ludzie ci z ukrainy? (2012/05/10 20:41)

kazik-kz2

Ciekawa teoria :)

Czy uważasz też, że Anglia dla Anglików, Niemcy dla Niemców itd.?

(2012/05/10 20:47)

alibaba23

jak nie potrafi sie zachowac jak człowiek

(2012/05/10 20:59)

kazik-kz2

jak nie potrafi sie zachowac jak człowiek

A Ty tak pisząc zachowujesz się jak czlowiek...? (2012/05/10 21:01)

alibaba23

co on soba reprezentuje taki ukrainiec???? co ??? jest w gościech to niech bedzie grzeczny a nie wioche robi !!! i dlatego mam takie zdanie a nie inne , kacapy u siebie wytepili a teraz u nas kłusuja ??!! co myśleć o akich ludziach co??? polska ma tak rybne wody że mogą sobie kłusować??? ale tu połowa to tylko pisze a nic nie robi z kusolami!!! (2012/05/10 21:10)