Zastanów się co piszesz z tą wiatrówkę - za samo wymierzenie jakiejkolwiek broni do człowieka grozi Ci paragraf..
Na tym forum często niektórych ponosi fantazja: "strzelać, połamać, obić" etc - tylko, że to taka "internetowa" fantazja. Nie wiem tylko czy " na szczęście" czy "szkoda, że tylko"
Nie znacie mnie, a dużo mówicie... Heh. Takich ludzi uwielbiam.
Polska kłusuje w Anglii ,Ukraina w Polsce.
Tym sposobem zachowana została równowaga w środowisku naturalnym.:)
Ten krzyk o betonowych butach potraktuję jako żart bo data po temu, lub negatywny wpływ telewizji.:)
Taaak... Strzelcy nagle między wędkującymi się znaleźli.:)
Tylko żeby role się nie odwróciły.:)
http://www.youtube.com/watch?v=jOsMUUAqIk4&list=FLGD5at38g1LFnDsqtyxIrgA&feature=mh_lolz
(2012/04/01 21:04)opowiem to co widziałem . w czwartek miałem nocną zmiane , pracuje w stoczni wisła , około godziny 19 widze jak wypływa sobie na MW ukrainiec (kacap) na dędce od traktora sobie płynie i rozstawia ciateczki w biały dzionek i nawet sie nie czai .na luzaka sobie kłusuje na naszych wodach . oczywiscie zgłosiłem to na policje ale ba na policji ble ble ble że oni nie mają jak interweniować bo nie maja czym pływać powiedzieli że zgłoszą to PSR . niedość że kacap do pracy przyjeżdza to jeszcze ryby kłusuje
Natomiast Twój sposób wypowiadania się o cudzoziemcu jest trochę nie na miejscu.
Cyt: "niedość że kacap do pracy przyjeżdza to jeszcze ryby kłusuje"
Zastanów się kilka razy zanim coś takiego napiszesz.
a co masz do moich wypowiedzi????? kacapy gorzej jak żydy dac palca to całą ręke chce !!! i mi sie to nie podoba!!! to jest moje zdanie i mam do tego prawo żeby sie tak o nich wypowiadać !!!! a zresztą co tu pisać jak w polsce to połowa wędkarzy to pępe pały!!!! brudasy !!1 rzode nad wodą potrafią tylko zrobić!!! a Ukraińce jak im tak szkoda kasy na żarcie wydawać to niech wyp.......ja na Ukraine !!! bo polska dla polaków!!!!!
Ciekawa teoria :)
Czy uważasz też, że Anglia dla Anglików, Niemcy dla Niemców itd.?
(2012/05/10 20:47)
jak nie potrafi sie zachowac jak człowiek
(2012/05/10 20:59)
jak nie potrafi sie zachowac jak człowiek