Mała łódź wędkarska
utworzono: 2011/03/29 14:18
Witam
Spróbuj na tej stronie http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=193633#193633
[2011-03-29 14:38]
te niektóre pytania powalają na kolana,tak sformułowane że nie wiadomo o co chodzi
[2011-03-29 14:51]
pewnie maż rację że się zgubiła
więc powiem tak byłem nad Słupią i widziałem jak płynie taka łódeczka właśnie taka jak opisujesz ,,mała,,
Co mnie zdziwiło nie było w niej wędkarza,silnika,ani wioseł a płynęła pod prąd...
:)
daj do programu ,,KTO KOLWIEK WIDZIAŁ KTOKOLWIEK WIE,, albo ,,DALCZEGO JA,,
[2011-03-29 16:24]pewnie maż rację że się zgubiła
więc powiem tak byłem nad Słupią i widziałem jak płynie taka łódeczka właśnie taka jak opisujesz ,,mała,,
Co mnie zdziwiło nie było w niej wędkarza,silnika,ani wioseł a płynęła pod prąd...
a może... nie... chyba że właściciel tej łódki łowił ryby zaciął suma i plecionka owinęła się dookoła relingu a wędkarz wypadł i ot płynęła pod prąd. A małych łódek to na tym świecie jest 2x więcej niż dużych i 16x więcej niż wielkich to jest trudne równanie bo bez żadnej wiadomej ale.... napisz dokładnie ło co ci chłlodzi [2011-03-29 16:29]
a może... nie... chyba że właściciel tej łódki łowił ryby zaciął suma i plecionka owinęła się dookoła relingu a wędkarz wypadł i ot płynęła pod prąd. A małych łódek to na tym świecie jest 2x więcej niż dużych i 16x więcej niż wielkich to jest trudne równanie bo bez żadnej wiadomej ale.... napisz dokładnie ło co ci chłlodzi
No równanie trudne jak holera :)
pzdr.
tytuł...(SZUKAM ŁÓDKI)
I jeszcze jedno naprawdę ci współczuje,wiem jak to jest jak coś ci zginie łódka musiała być dla cb bardzo ważna.jAK MI PIESEK ZGINOŁ to bardzo to przeżywałem a okazało się że znalazł sobie partnerkę i zrobił dzieciaki tak wiec nie przejmuj się może twoja łódka też poszukuje sobie partnera...:)
pzdr.
[2011-03-29 17:09]K...a chodzi mi o łódkę wymiary około 2,5 na 1,5 . Z możliwością założenia małego silnika cena max 800 zł . wystarczy ?? ;p
[2011-03-29 17:11]
K...a chodzi mi o łódkę wymiary około 2,5 na 1,5 . Z możliwością założenia małego silnika cena max 800 zł . wystarczy ?? ;p
O! To się nazywa kulturalna, grzeczna i konkretna odpowiedź na nasze wątpliwości co do durnego pytania! hahahaahaha..... :)))))))))
[2011-03-29 17:17]
A teraz na serio pomożecie mi ktoś w znalezieni . najlepiej vby było jak by sie znajdowała max 100 kil od włocławka
[2011-03-29 17:22]
jeśli się nie mylę, to pisze się 'masz' :)
[2011-03-29 17:28]
jeśli się nie mylę, to pisze się 'masz' :)
CHYBA SIĘ NIE MYLISZ , AŻ W OCZY RAZI. [2011-03-29 17:38]
z ojcem i bratem znaleźliśmy łódkę 4m za 8 stówek na takiej można w trójkę popłynąć w trzcinki
[2011-03-29 17:55]
z ojcem i bratem znaleźliśmy łódkę 4m za 8 stówek na takiej można w trójkę popłynąć w trzcinki
.........yyyyyyyyyyyyyyyy..............?????????????
[2011-03-29 17:57]
4 metry to przy dużo bo musi wejść mi do samochodu . Na 2 osoby mi starczy
[2011-03-29 17:58]
Jeśli bedziesz potrzebował łódki małej, odradzam strasznie niewygodna, nieporeczna, niestabilna poprostu nie nadaje sie na jakieś wieksze i czasochlonne połowy :( [2011-04-03 00:18]
Panowie ten sarkazm jest nie na miejscu, gość prosi o pomoc a reszta robi sobie jaja. A jeżeli chodzi o łódkę długości 2,5 do 3m to więcej masz miejsca w takiej łódce niż w pontonie tej samej długości , jeżeli chodzi o stabilność to pływaki po obu stronach burt czynią cuda fakt wygląda jak kuter torpedowy ale nie o wygląd tu chodzi a o bezpieczeństwo. Mam właśnie taką łódkę z dorobionymi pływakami i jest rewelacyjna do busa wchodzi bez problemu samemu można zapakować i rozpakować bez większego wysiłku.
[2011-04-20 11:17]