Lucień i jezioro Białe
utworzono: 2008/07/05 21:22
Może koledzy z Płocka coś podpowiedzą,bo się do Was wybieram.pozdrawiam wszystkich [2008-07-05 21:22]
Witam...powiem Ci ze jeziora na ktore sie wybierasz sa slabo zarybiane nie wiem czemu a pod zwiazek naleza,zreszta ludzie ktorzy tam mieszkaja tez lubia lowic rybki tylko ze niestety albo na zacine albo siatki sa porostawiane,bylem pare razy i powiem szczerze ze jest totalne dno.ale moze ty bedziesz mial dzien i trafi sie duzy szczupak.pozdrawiam [2008-10-22 14:22]
Białe jest rzeczywiście słabo zarybiane , ale Lucień od 3 lat zgodnie z operatem tzn szczupak , sum, węgorz, lin. Lina np. 500 kg kroczka rocznie. I piszę o rybach wpuszczonych , a nie na papierze. Pozdrawiam [2008-12-14 12:22]
Na Białym łowiłem pare razy w zimie ,niezłe wyniki okonia miałem.W inna pore roku trudno tam łowic z brzegu gdyz wszedzie nastawiane znaki teren prywatny oczywiscie bezprawnie to zrobione bo dostep do wody powinien byc.Na lucieniu łapłem z mola sobie jak byłem na pare dni na biwaku z kumplami.Brały praktycznie same krapie,ale miejscowi lapali ladne płocie i leszcze na koszyk [2009-01-04 11:28]