Witam wszystkich i moje pytanie dotyczy oczywiście łowienia ryb, gdzie na lubelszczyźnie z wyjątkiem zalewu zemb. można złowic jakieś normalne sztuki, bez dwutygodniowego wcześniejszego nęcenia. Jak jadę to zazwyczaj wekend i coś nie mam szczęścia, prośba o jakieś namiary gdzie i co? Dzięki.
witam.Jeżeli chodzi o lubelszczyznę to polecam Wisła okolice Puław, Wisła okolice Dęblina na spinning,poza tym łacha stężycka w okolicy Stężycy przepiękny akwen na spławik leszcze po ok 40,do 50cm ,spinning,jezioro Pawłowickie w Pawłowicach , jezioro brzeskie w Brzeżcach,akwen w Nowodworze gm.RYKI NA SPŁAWIK,SPINNING ,to są sprawdzone miejscówki .Pozdro (2011/11/08 15:26)
Jesli miałbym coś polecić koledze to oczywiście wody na których sam łowie. Kompleks żwirowni w Międzyrzecu Podlaskim. Piękne miejsce obfitujące w wiele gatunków ryb i co najwazniejsze naprawde duzych :) (2011/11/20 14:23)
Mamy całe Pojezierze Łęczyńsko-Włodawskie a na nim kilkanaście pięknych jezior.Godnym polecenia jest Wieprz w miejscowości od Jeziorzan do Blizocina.Są tu przepiękne miejsca i można poszczycić się niezłym okazem. (2012/03/25 16:22)
fuki15 jak możesz podpowiedz gdzie łowić na tej żwirowni, na którym dołku? byłem tam kilka razy lecz z mizernym efektem z góry dziękuję za sugestie (2012/03/28 13:12)
Mam pytanko, czy może łowił ktoś ostatnio w jeziorze Podedwórze? Za 2tyg jadę w te okolice na urlop i chciałbym się dowiedzieć czy warto tam wyskoczyć. A moze polecacie jakieś inne łowiska w okolicy Parczewa lub Sosnowicy?