Łowisko Raj Pstrąga Stronie Śląskie
utworzono: 2011/09/14 19:14
Witam,
Chciałam Wam polecić świetne miejsce na wypad z rodziną, jest to łowisko Raj Pstrąga w Stroniu Śląskim.
Piękna okolica, bardzo fajne miejsce, miła obsługa.
Samemu łowi się świeżutkie pstrągi, które są na miejscu przyrządzane, do tego frytki, sałatki. Można zjeść też wędzone ryby, golonki, szaszłyki i inne pyszności. A wszystko w przystępnych cenach.
Jest tam dużo miejsca i zieleni. Są ławki,huśtawki, miejsce na grilla, kawiarnia.
Dzieci mają dużo miejsca do zabawy. Niedaleko znajduje się las, gdzie można wybrać się na spacer. Właściciele organizują tam też różne imprezy okolicznościowe. A do tego cisza i świeże powietrze. Czego nam jeszcze potrzeba do szczęścia, po prostu sielanka. Moja rodzina była zachwycona. Serdecznie polecam. http://sites.google.com/site/news048/
[2011-09-14 19:14]
Kolejna parodia wędkarstwa i wszystkiego co z nim związane . Nawet pstrąg z kreskówki jest prawdziwszy niż te laboratoryjne smolty wpuszczane przez "zarybiaczy" . A właściciel takiego łowiska śmieje się i sepleni nad swoim jarmarkiem - SUPER-ŁOWISKO , ATRAKCYJNE CENY , KUP PAN , KUP PAN !
[2011-09-16 13:57]
No patrz!. Miałem jechać nan trocie do Danii ale chyba jednak wybiorę Stronie Śląskie.
[2011-09-19 12:05]Mnie by tam na to łowisko i kijem nie zapędził ale tak sobie myślę w sezonie pstrągowym przy dobrej pogodzie można tam zostawić rodzinę hehehe a samemu skoczyc na prawdziwe łowy nad wody Białej Lądeckiej która przepływa przez Stronie Śląskie.Jest to odcinek Muchowy i kilka powiesić na rosnacych na jej brzegach drzewach hehehe.Można trafic przyzwoitego potoka [2011-09-24 20:29]
Mnie ujęło " samemu łowi się świeżutkie pstrągi " . Do tej pory łowiłem lekko nieświeże :)))) [2011-09-25 00:56]
Sprzedam RAJ PSTRĄGA- powierzchnia 11 000 m2, cena za metr 80 zł. Wiecej informacji pod numerem telefonu: 607 632 811
[2012-01-04 12:37]