Czyli na Baryczy spokojnie można używać feedera ? Wiele słyszałem i dla pewności chcę się upewnić.(2012/04/20 21:27)
Z góry dziękuję za odpowiedz.
Tak spokojnie możesz wędkować na feedera,większość wędkarzy tam tak łapie. :)
Łapie to sie pchly a ryby to sie łowi Taka prawdahaha no niekoniecznie taka prawda ale...
dzis cienizna jedno branie jedna rybka wedkarzy sporo i bez efektow
Podgląd zdjęć na forum dostępny jest tylko dla zalogowanych użytkowników.
no niestety federek nawet niedrgnal :( zadna postac robaczków kuku tez nic w koncu musialem odjac se grilowa buleczke z tesko od dzioba i... linek 38cm
o 17 kontrola ssr
(2012/04/21 21:56)#471307 | wysłano: 2012/05/03 19:29 | |
---|---|---|
![]() ![]() BlueFisherman No i po majówce. :(. Dnia 29 Kwietnia byłem na Zb.Barycz. Łowiłem na koszyczek z robaczkiem czerwonym nr.2 i zero brań. Był tak to jeszcze jeden wędkarz. Na Zb.Baryczy byłem też 1 maja pod wieczór. Troszkę wędkarzy, nie widziałem by coś wyciągali. Ja łowiłem na spina (nareszcie :) ) na zbiorniku i rzece. Majówka nie udana, niestety :(. |
#471323 | wysłano: 2012/05/03 20:03 | |
---|---|---|
![]() ![]() pikolo1960 nocka spedzona nad barycza 30 kwietnia i do 14 1 maja oprocz grila nic niezaliczylem nawet pukniecia na koszyczek zero bran splawik zero spin zero z tego co widzialem 2 gosci zapielo szczuple na zywca ale na tylu wedkarzy chya okolo 10 to zadna rewelacja |