Łowiska nowosądeckie rzeka poprad - łowienie na po

/ 7 odpowiedzi
Gdzie w powiecie nowosądeckim są łowiska bogate w ryby. Jakiś odcinek rzeki lub jakieś ukryte jezioro. Liczę na waszą pomoc
u?ytkownik57785

Ja pamiętam, że Poprad w Rytrze zawsze mi obfitował w brania i ryby. Nie wiem jak teraz. (2011/08/16 19:50)

Adam30B

Polecam ci zbiornik czorsztyn połowisz tam na spining , grunt i spławik jest tam dużo okonia płoci leszcza i klenia trafiają się szczupaki sandacze przy ujściu białki też głowacica. (2011/08/16 19:53)

kaban

Nikt przy zdrowych zmysłach nie zdradzi ci swoich najlepszych łowisk.Sprawdź w bazie danych o łowiskach na portalu,przeglądnij mapę okręgu i wyciągnij wnioski.Sam Poprad i Dunajec to już wielkie wyzwanie a zbiorniki Klimkówka i Czorsztyn wymagają czasu na poznanie chyba,że będziesz miał wielkiego farta albo poznasz szczerego autochtona-a to już rzadki przypadek. (2011/08/16 19:54)

bolongo2211

O Dunajcu i Popradzie zapomnij ryb prawie  zero na J. Rożnowskim tylko w Rożnowie lub Gródku .A czorsztyn należy dobrze poznać aby tam coś konkrętnego złowić POZ. (2011/08/16 21:18)

terier123

Na obecną chwile rzeka Biała Tarnowska lub Sękówka :p ewentualnie Ropa ale nadal jest trochę brudna za sprawą klimkówki... (2011/08/17 08:42)