Zaloguj się do konta

Łowienie na spławik na Nidzie

utworzono: 2014/04/14 16:15
pepesza12345

WitamChciałbym się wybrać na rzekę Nidę  pod most w Brzegach nie można łowić na spining więc wyruszam ze spławikiem , niewiem czy cokolwiek tam jest i na co tam ryby bierą więc może ktoś poleca jakąś przynęte , zanęte itp 
[2014-04-14 16:15]

123hudy

Witam Ja kiedys lowilem w starym korczynie od mostu w dol rzeki I w nowym korczynie as do ujsciaSprawdzalo sie wszystko biale robaki, czerwone, bagietka to byl chit I ryz preparowany niewierna jak jest teraz Bo byłem  tam ponad 10 moze za 12 lat temu ale wspomnienia nadal żywe , świetna rzeka i piękne ryby klenie tłukli sie jak szalone a noce należały do sumowNiewiem czy tak jest nadal ale kiedyś tak było I mam nadzieje ze jest tak dalej Pozdro i połamania P.s o tej poze roku już powinny być chrusciki to grzechem było by nieuzyc ich na przyjęte
[2014-04-14 16:48]

ferb

niestety teraz szału nie ma i z roku na rok większa lipa. Łowię w okolicy Chrobrza . Jest płoć krąp jaź , kleń . Reszta na wymarciu nawet o leszcza ciężko. Jeżeli teraz się wybierasz polecam mięso tzn robak biały czerwony . Jeżeli będziesz chodził regularnie to sypnij grochem oraz oczywiście kuku z puszki . Ja w tym roku już nieźle połowiłem najwięcej właśnie na kuku. Powodzenia [2014-04-15 12:36]

123hudy

No tam w starym korczynie, w doplywie taiego kanaliku to polapalem swoje rekordowe krapie, najwiekszy mial kolo 35 cm I te kielbie :) tak duzego jak tam tez niegdzie indziej niezlapalem normalnie jak mala brzana he hezal tylko slyszec ze to juz przeszlosc I ryby juz takiej  niema co kiedys [2014-04-15 14:15]

boodzio86

witam,   wczoraj właśnie tam pochodziłem troszke,    jest zimno więc proponuje  tylko pinke.    no i  musze  troszke cie załamać, ---wydre tam widziałem niestety,   dużej ryby nie za dużo bedzie :/
[2014-04-16 20:48]